54% Korting!.

Grijp hier deze unieke kans en boek met hoge korting een tijger workshop in Anna Paulowna. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu vouchers bestellen met wel 54% korting, van 150,00 voor slechts 69,00.

Klik ook hier om je voucher voor deze unieke tijger workshop te bestellen.

Unieke Tijger workshop:

Als je altijd al eens meer hebt willen weten van en over tijgers is hier nu je kans. Een unieke en educatieve workshop over tijgers in het algemeen en de bijzondere tijgers van stichting Leeuw op Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. De opbrengsten van de workshops komen ten goede van de stichting Leeuw. Door deze opbrengsten kan de stichting de door haar gestelde doelen realiseren. Uw bijdrage door middel van deze workshop komt dus op de juiste plaats terecht.

Stichting Leeuw:

Leer tijdens deze workshop de door stichting Leeuw opgevangen tijgers van dichtbij kennen en kom zo meer te weten of de vaak schrijnende omstandigheden waaronder de dieren jarenlang gevangen hebben gezeten voordat de stichting ze een warm thuis kon bieden.

Zelf de tijgers voeren tijdens de tijger workshop

Tijger Workshop: Wat kun je verwachten:

De workshop begint met de ontvangst met koffie en gebak. Als de koffie op is word je eerst het een en ander verteld over de stichting. Na deze presentatie ga je zelf op pad om kennis te maken met de dieren en de facaliteiten rondom hun verblijf. Je wordt onder andere rondgeleid langs de binnenhokken, de medische facaliteiten en een heuse jaag simulator waar ze zelf aktief achter hun voedsel aan moeten gaan.

En dan volgt het hoogtepunt van de workshop; je mag zelf enkele dieren voeren. Overigens gaat dat natuurlijk wel op een veilige manier.  Er zit tralies tussen de dieren en degene die het voer uitdeelt. Wist je overigens dat dat met een pincet gaat? En alleen de dieren die niet worden voorbereid op een uitzetting uit het park naar het wild worden gevoerd.

Bestudeer het gedrag van de tijgers tijdens de unieke tijger workshop

Na de workshop kun je natuurlijk de andere dieren op het landgoed Hoenderdaell bezoeken.

Kom naar landgoed Hoenderdaell en sta oog in oog met de tijgers en zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken!

Klik ook hier om je voucher voor deze unieke tijger workshop te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Cocktail Workshop in Amsterdam en de Zilveren Ring Workshop op diverse lokaties.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 28 september t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Woensdag van 13.30 tot 15.30 uur
Vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur + van 13.30 tot 15,30 uur
Zondag van 10.30 tot 12.30 uur

Prijzen

Van 150,00 voor 69,00

Locatie

Landgoed Hoenderdaell
Van Ewijckskade 1
1761 JA Anna Paulowna
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje