3,00 Korting!

Winter Dierentuin Artis Amsterdam opent binnenkort weer haar deuren! Vanaf 1 december kun je de dierentuin weer bezoeken in winterse sferen. Bestel nu via DagjeuitPagina.nl je entree tickets met 3,00 korting, voor wellicht de bekendste dierentuin van Nederland, vanaf 23,00.

Klik ook hier om je entree tickets voor Artis plus Chocomelk te bestellen.

Dierentuin Artis Amsterdam:

Kom voor een gezellig dagje uit met de hele familie of met een stel vrienden naar de oudste dierentuin van Nederland, namelijk Artis. Wist je overigens dat deze dierentuin al in 1838 opgericht als zoölogisch genootschap? Vandaag de dag is Artis een icoon van de stad Amsterdam en heeft zijn bestaan nadrukkelijk verankerd midden in het hart van deze wereld stad. Meer dan 700 diersoorten kun je hier bewonderen, bekijken en bestuderen. Voor iedereen wat wils, van een planetarium tot groot wild en van vlinders tot een baby gorilla.

De verzorger verteld in Dierentuin Artis:

Een prachtige ervaring voor zowel jong als oud zijn de verhalen van de dierenverzorgers. Kijken naar het ontpoppen van vlinders, de jachttechnieken van de leeuwen, enz. Elke dag zijn er ongeveer 10 verhalen bij verschillende verblijven.

Verjaardagsfeestje:

Artis is natuurlijk ook een prachtige  en stoere omgeving om je verjaardagsfeestje te vieren met al je vriendjes. Voor verjaardagsfeestjes zijn er speciale arrangementen:

  • Speuren in het park
  • Trakteer de dieren
  • Reis naar je eigen planeet
Dierentuin Artis

Zakelijk:

Ook voor de zakelijk klant zijn er diverse mogelijkheden in Artis. Wat is er nu mooier om bijvoobeeld de presentatie van je nieuwe product, dienst of idee te lanceren in de oudste dierentuin van Nederland. Organiseer je een congres, belangrijke vergadering of wil je als management team eens in een andere ambiance overleggen, ook daarvoor zijn in Artis diverse mogelijkheden.

Dierentuin Artis

Prive feestje:

Als je privé een leuk feestje te vieren hebt kun je je gasten ook in Artis uitnodigen voor een diner, borrel of feest. Er zijn unieke mogelijkheden om samen met je gasten van je diner te geniet. Wat dacht je van een diner in de verstilde onderwaterwereld van het aquarium of een festijn waarbij je uitzicht hebt op de Californische zeeleeuwen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Artis plus chocomelk te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Dierentuin Wildlands in Emmen en Burgers Zoo in Arnhem.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 3 t/m do 31 december 2020

Openingstijden

In verband met de Corona maatregelen zijn er regels opgesteld voor toegang en de openingstijden.
Check de website voor de laatste updates.

Prijzen

23,00
Kinderen van 3 tot en met 9 jaar 20,00
Kinderen tot en met 2 jaar gratis

Locatie

Artis
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje