5,01 Korting!

Lucy in the sky with diamonds, Let it be en Hey Jude, zijn vast de nummers die je mee kan zingen als je geïnteresseerd bent in een bezoek aan het Beatles Museum in Alkmaar. Kom maar eens kijken naar de uitgebreide Beatles collectie die in dit unieke museum is verzameld. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen, met een korting van wel 33%. Een toegangskaartje kost je dan geen 15,00 aan de kassa ter plekke, maar bestel je al voor 9,99 via deze site.

Klik hier om je entree tickets voor het Beatles Museum in Alkmaar te bestellen.

Beatles Museum in Alkmaar

Beatles Museum:

In het Beatles Museum Alkmaar  vind je alles over “The Fab Four”. Deze legendarische band kwam uit Groot Brittanië. En uit bestond uit John LennonPaul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. En waren in de jaren 60 mateloos populair bij met name de jongeren uit die tijd. Overigens is dit museum met ruim 1000 m2 zelfs het grootste Beatles museum ter wereld. En dat voor een klein landje zoals het onze!

Wat kun je nog meer verwachten van het Beatles Museum:

Sinds kort bevind zich in het pand van dit interessante museum ook het Elvis Presley Museum en het Zeezender Museum. Je kunt nu dus 3 musea in één bezoeken. Hierdoor krijg je een mooi overzicht over een bijzonder belangrijke tijd uit de muziekgeschiedenis. Een tijd die decennialang van enorme invloed is geweest op andere muzikanten, componisten, muziekschrijvers en vele anderen in de muziek wereld.

Elvis Presley Museum:

Het Elvis Museum heeft 20 jaar in Culemborg gestaan en nu staat deze collectie permanent in het museum Alkmaar.

Beatles Museum Alkmaar

Zeezender Museum:

Het Zeezender Museum is een collectie van modellen van orginele zeezendschepen die zijn gebouwd door Hans Hettelder. Hij bouwt al ruim 20 jaar prachtige modellen van zeezenderschepen. Die zeezenders waren met name in de jaren ’60 en ’70 heel belangrijk voor de verspreiding van de popmuziek in Europa. En de politiek een doorn in het oog. De mensen die er op werken en hun uitzendingen verzorgden, werden wel als (ether)piraten beschouwd.

Klik hier om je entree tickets voor het Beatles Museum in Alkmaar te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer musea en exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 26 mei t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 16:30 uur
Woensdag 11:00 - 16:30 uur
Donderdag 11:00 - 16:30 uur
Vrijdag 11:00 - 16:30 uur
Zaterdag 11:00 - 16:30 uur
Zondag 12:00 - 16:30 uur
Het museum is altijd gesloten op:
- Nieuwjaarsdag *
- Koningsdag
- 1e Paasdag
- 1e Pinksterdag
- 1e Kerstdag **
* Oudjaarsdag geopend van 12:00 - 16:30 uur
** 2e kerstdag geopend van 11:00 - 16:30 uur

Prijzen

Van 15,00 voor maar 9,99

Locatie

Beatles Museum
Pettemerstraat 12A
1823 CW Alkmaar
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje