2,00 Korting!

Kom ook meer te weten over zo’n 2000 jaar transport geschiedenis in Nederland. Van Romeinse strijdwagen tot hypermodern transport knooppunt. En van alles wat er tussenin zit. Dat wordt tentoongesteld in het Nederlands Transport Museum in Nieuw Vennep. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bjzonder voordelig entree tickets bestellen met wel 20% korting van 10,00 voor slechts 8,00. Dat scheelt je al gauw 2,00 per entree ticket voor personen vanaf 12 jaar oud.

Klik hier om je entree tickets voor het Nederlands Transport Museum te bestellen.

Nederlands Transport Museum:

Sinds mensenheugenis worden er goederen getransporteerd. Duizenden jaren geleden was dat natuurlijk bijzonder primitief. In tegenstelling tot tegenwoordig. Nu beschikken we bijvoorbeeld over onze geavanceerde logistieke knooppunten met container opslag. In het transport museum vind je van alles over deze transport geschiedenis in ons land. Daarbij zijn de verhalen achter al deze vormen van transport erg belangrijk. En het leuke is dat de tentoon gestelde collectie ook steeds wijzigt. Als dus vaker langs komt, zul je zien dat er voortdurend andere items worden geëxploiteerd.

Nederlands Transport Museum

Bijzondere collectie Nederlands Transport Museum:

In dit bijzonder museum vind je een bijzondere collectie van onder andere een Catalina PBY-5A Consolidated en een Fokker FVIIb-3M. Maar ook de originele Griezelbus van de kinderboeken schrijver Paul van Loon, het Metrostel Zilvermeeuw en natuurlijk verschillende tanks van Stichting Mobiele Artillerie (SMA). Kortom: Kom deze pronkstukken ook eens van dichtbij bekijken of laat je verassen met nieuwe collectie stukken.

Klik hier om je entree tickets voor het Nederlands Transport Museum te bestellen.

Hotelovernachting:

Het nationale Transport Museum in Nieuw-Vennep ligt precies tussen Haarlem en Leiden in. En leent zich bij uitstek voor een stedentrip of een weekeindje weg naar één van beide steden. En dat is weer prima te combineren met een gezellige of romantische hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting in Zuid Holland te boeken. En klik maar eens hier om je hotelovernachting Haarlem te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

do 10 maart t/m ma 31 oktober 2022

Openingstijden

dinsdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00
maandag gesloten

Prijzen

Personen vanaf 12 jaar van 10,00 voor slechts 8,00
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar van 7,00 voor slechts 5,60
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Nederlands Transport Museum
Lucas Bolsstraat 7
2152 CZ Nieuw-Vennep
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje