11,25 Korting!

Boeren, Burgers en Buitenlui! Komt dat zien, komt dat zien! Breng tijdens de kerstvakantie ook een bezoek aan een voorstelling van Great Christmas Circus in Beverwijk. Een schitterende en onderhoudende familieshow met een ultiem kerstcircus gevoel. Deze unieke show biedt je namelijk het beste uit de internationale circuswereld Een ultieme circus voorstelling en een prachtig dagje uit voor het hele gezin! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goede tickets bestellen met een korting van wel 30%. Als je je toegangskaartje via deze website besteld, is de prijs slechts 26,25 in plaats van 37,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 11,25 per entree ticket. En je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree ticket voor het Great Christmas Circus in Beverwijk te bestellen.

Great Christmas Circus Beverwijk:

De circus artiesten van het Great Christmas Circus in Beverwijk, gelden op dit moment als één van de besten wat er op circus gebied in de wereld aangeboden wordt. Deze artiesten vertonen niet alleen hun kunsten in de piste, ze maken er een complete beleving van voor jong en oud. Kortom: vergeet alles maar wat je van het circus weet. Want voor wat betreft een bezoek aan deze voorstelling zul je nog lang met veel plezier aan terug denken. Laat je deze kans niet ointenemen en bestel dus je entree tickets en overtuig jezelf.

Great Christmas Circus

Goed om te weten van het Great Christmas Circus:

Deze voorstelling is adembenemend, humoristisch, spannend, meeslepend en een echte trend setter! Wees er gauw bij om je tickets te boeken voor deze prachtige circus show voor een heerlijk ontspannen dagje of avondje uit.

Aan de theater tent is een foyer gekoppeld waar warme en koude dranken, circusversnaperingen en souvenirs verkrijgbaar zijn. Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van De Bazaar (naast de hoofdingang van het winkelcomplex aan de Parallelweg in Beverwijk). Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig. P5 is overigens ook goed te bereiken met het OV. Dan kun je eventueel in de foyer ook nog genieten van een alcoholische versnapering.

Great Christmas Circus

Welke artiesten treden er voor je op:

Duo Alambria
Deze artiesten presenteren een huiveringwekkende thriller op de hoge draad. Dit is letterlijk een hoogtepunt in de voorstelling van het Great Christmas Circus. Namelijk de stunts die deze acrobaten op de hoge draad laten zien zijn ongeëvenaard. Deze kerstvakantie zijn ze exclusief te zien in Beverwijk.

Globe Of Speed
Er wordt een stalen, ronde kooi gebruikt voor hun acts. De coureurs kennen geen angst. Telkens weer gooien deze waaghalzen er een schepje bovenop. Overal ter wereld kijkt het publiek verbijsterend naar deze bijzondere act, en dat zal in Beverwijk ook niet anders zijn.

Oyun Erdene
Haar act is in de kerstvakantie voor de eerste keer in een Nederlands circus te zien. Oyun werkt aan twee lange kabels die ze om haar armen draait en zo hoog naar de nok van de tent klimt. Daar ontwikkeld deze act zich tot een vuurwerk van unieke circuskunst. 

Marti Peltonen
Brengt een spectaculaire crossbow act. Marti schiet onder andere op zijn assistente, maar ook op zichzelf met pijlen. Precisiewerk waarvoor hij jarenlang trainde voordat de act het huidige niveau bereikte. Zijn act is uniek.

Katrina Lacey
Katrina studeerde een act in die hoela hoep combineert met luchtacrobatiek. Een bijzondere mix. De perfecte combinatie van muziek, de belichting, tricks en kostuums maken deze act extra speciaal. 

En ook deze artiesten treden voor je op:

Tanzania Warriors
Deze artiesten komen uit Afrika. De Tanzania Warriors combineren opzwepende vrolijkheid met heerlijke muziek en vooral razendknappe acrobatiek. Ze bouwen menselijke piramides alsof het geen enkele moeite kost. Acts als deze zijn absoluut een groot succes in elke voorstelling!

Lina
Lina behoort tot de beste luchtacrobaten ter wereld. Ze werkt hoog in de nok van de tent aan een horizontaal koord en voert daarbij een reeks levensgevaarlijke tricks uit. Iedereen zal versteld staan.

Comedy Trampoline – Fun, Fun, Fun
Uit Engeland komt een comedy act op een trampoline naar het Great Christmas Circus. Spectaculaire sprongen tot in de nok van de tent worden bijvoorbeeld gecombineerd met weergaloze comedy. 

Clown Mingo
Het talent van de Mexicaanse Mingo is veelzijdig en ongeëvenaard. Hij is een comedian van deze tijd. Nooit saai, nooit oubollig en altijd erg komisch. Clown Mingo combineert bijvoorbeeld zijn komische intermezzo’s met muziek en jongleerkunsten. Hij is een clown om van te houden en vormt de rode draad in de voorstelling van het Great Christmas Circus.

Showgirls
De muziek, de decors en de presentatie zijn tegenwoordig minstens zo belangrijk geworden. Bij het Great Christmas Circus voegen ze daar ook nog eens een professioneel showballet aan toe. De prachtige danseressen verbinden de acts aan elkaar met steeds weer verassende en spectaculaire danstableaus. 

Klik ook hier om je entree ticket voor het Great Christmas Circus in Beverwijk te bestellen.

Great Christmas Circus

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Kerst Circussen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 17 december t/m zo 8 januari 2023

Prijzen

Van 37,50 voor maar 26,25
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar van 35,00 voor maar 24,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang, mits ze op schoot zitten.

Locatie

P5 De Bazaar
Parallelweg 51
1948 NL Beverwijk
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje