11,25 Korting!

Boeren, Burgers en Buitenlui! Komt dat zien, komt dat zien! Breng tijdens de kerstvakantie ook een bezoek aan een voorstelling van Great Christmas Circus in Beverwijk. Een schitterende en onderhoudende familieshow met een ultiem kerstcircus gevoel. Deze unieke show biedt je namelijk het beste uit de internationale circuswereld Een ultieme circus voorstelling en een prachtig dagje uit voor het hele gezin! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goede tickets bestellen met een korting van wel 30%. Als je je toegangskaartje via deze website besteld, is de prijs slechts 33,75 in plaats van 45,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 11,25 per entree ticket. En je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree ticket voor het Great Christmas Circus in Beverwijk te bestellen.

Great Christmas Circus Beverwijk:

De circus artiesten van het Great Christmas Circus in Beverwijk, gelden op dit moment als één van de besten wat er op circus gebied in de wereld aangeboden wordt. Deze artiesten vertonen niet alleen hun kunsten in de piste, ze maken er een complete beleving van voor jong en oud. Kortom: vergeet alles maar wat je van het circus weet. Want voor wat betreft een bezoek aan deze voorstelling zul je nog lang met veel plezier aan terug denken. Laat je deze kans niet ointenemen en bestel dus je entree tickets en overtuig jezelf.

Great Christmas Circus Beverwijk

Goed om te weten van het Great Christmas Circus:

Deze voorstelling is adembenemend, humoristisch, spannend, meeslepend en een echte trend setter! Wees er gauw bij om je tickets te boeken voor deze prachtige circus show voor een heerlijk ontspannen dagje of avondje uit.

Aan de theater tent is een foyer gekoppeld waar warme en koude dranken, circusversnaperingen en souvenirs verkrijgbaar zijn. Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van De Bazaar (naast de hoofdingang van het winkelcomplex aan de Parallelweg in Beverwijk). Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig. P5 is overigens ook goed te bereiken met het OV. Dan kun je eventueel in de foyer ook nog genieten van een alcoholische versnapering.

Great Christmas Circus Beverwijk

Welke artiesten treden er voor je op:

De illusionist Alfredo Lorenzo:

Wees ook getuige van de magische momenten en mysterieus verdwijnwerk van top illusionist Alfredo Lorenzo en zijn assistentes.

Supersketers:

Met een tempovolle act vol rolschaatschaatsacroabtiek. En unieke stunts vol met risico’s!

Victorr Robayo Troupe:

Je hart zal af en toe vast overslaan tijdens “The Globe of Death”. Hierin racen motoren rakelings langs elkaar. Ronkende motoren en razende stunts in Dordrecht!

Stefany Hones:

Voor Stefany Hones ga je zeker op het puntje van je stoel zitten. Zij beweegt zich namelijk hoog boven het publiek in een spectaculaire act aan de swingtrapeze!

Duo Torres:

Het duo Torres laat verfrissend jongleerwerk in de piste van Wintercircus Royal zien. Daarbij vliegen jongleerkegels én kleding om de oren!

Great Christmas Circus Beverwijk

En ook deze artiesten treden voor je op:

Los Ginos:

Natuurlijk mogen ze niet ontbreken. In ieder circus horen ze beslist thuis; de clowns. En deze Nederlandse topclowns combineren muzikaliteit en hilariteit in hun acts. Dat wordt gegarandeerd lachen!
Overigens komen deze artiesten komen uit Afrika.

Les Torres:

Tezamen In een hoogst vermakelijke circusact. Hierin ontdek je het acrobatische fietswerk van drie Italiaanse topartiesten!

Victorr Rabayo Troupe:

Dit is absoluut balanceerwerk van bijzonder hoog niveau. Namelijk de heren van de Victorr Rabayo Troupe bewandelen de strakke draad.

Oleksandr Yenivatov:

Oleksandr is een slangenmens 2.0. Zijn lichaam wurmt zich in bizarre posities die je met open mond versteld laten staan.

Morgan en Roxi:

De Amerikaanse Morgan en de Britse Roxi brengen waanzinnige luchtacrobatiek in Dordrecht. Oftewel waanzinnige poses hoog in de lucht én ongelofelijke haarhang- en mond/bitjes-trucs. Durf jij nog te kijken? Wat Morgan en Roxi tonen, grenst namelijk aan het onmogelijke!

En Antonie Teuteberg is de gastheer van Wintercircus Royal en treedt op als spreekstalmeester. i

Klik ook hier om je entree ticket voor het Great Christmas Circus in Beverwijk te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Kerst Circussen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 22 december t/m zo 7 januari 2024

Prijzen

Front Tribune ticket Great Christmas Circus, 3 tot en met 11 jaar van 45,00 voor maar 33,75
Front Tribune ticket Great Christmas Circus, vanaf 12 jaar van 47,50 voor maar 35,63
Zij Tribune ticket Great Christmas Circus, 3 tot en met 11 jaar van 35,00voor maar 26,25
Zij Tribune ticket Great Christmas Circus, vanaf 12 jaarvan 37,50 voor maar 28,13
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang, mits ze op schoot zitten.

Locatie

P5 De Bazaar
Parallelweg 51
1948 NL Beverwijk
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje