3,00 Korting!

Kom gezellig met je moeder, zus, vriendin of collega naar de Libelle Zomerweek van donderdag 11 tot en met woensdag 17 mei 2023 naar de Libelle Zomerweek 2023. Het is dit jaar extra feest, want het is inmiddels de 26e editie van dit gezellige festijn. De zomerweek wordt gehouden in de Expo in Haarlemmermeer Vijfhuizen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig entree tickets bestellen met een korting van wel 15%. Een toegangskaartje kost je dan geen 19,95 ter plekke aan de kassa, maar bestel je al voor slechts 16,95 via het internet. Dat scheelt je al gauw 3,00 per ticket.

Klik hier om je entree ticket voor de Libelle Zomerweek 2023 in de Haarlemmermeer te bestellen.

Heerlijke Libelle Zomerweek 2023:

Eindelijk kan het dan weer! De Libelle Zomerweek is een onvergetelijk dagje uit met je moeder, zus, vriendin of collega. Eindeloos shoppen bij honderden tenten en standjes, tientallen gratis workshops, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie, nieuwe producten proeven en proberen, drie spetterende modeshows per dag, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici… Voor ruim 83.000 vrouwen dus weer genoeg redenen om naar dit unieke vrouwen festival te komen!

Libelle Zomerweek 2022

Vriendinnenfeest:

De Zomerweek 2023 is een groot feest voor vriendinnen. Het festival staat in het teken van te gekke optredens, lekker eten en drinken, creatieve workshops, modeshows, wooninspiratie en nog veel meer. Dit jaar is de 26e editie van Libelle Zomerweek. Dat wordt gevierd op een nieuwe locatie Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Hier kun je zowel binnen als buiten genieten van een dag vol gezelligheid in zomerse sferen. 

Openingstijden Libelle Zomerfeest:

De Libelle Zomerweek is dus van donderdag 11 tot en met woensdag 17 mei 2023 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Maar al vanaf 09.30 uur kan je naar binnen voor een zalige kop koffie en lekker gebak.

Libelle Zomerweek 2022

Te verwachten Programma Libelle Zomerweek 2023:

Op dit moment wordt er hard aan het programma van 2023. Zodra de eerste programma elementen bekend zijn, zullen die ook op deze pagina te vinden zijn. Reken er maar vast wel op dat het een echt feestje gaat worden! Dit jaar is het namelijk de 26e keer Libelle Zomerweek. En dat gaat uitbundig gevierd worden. Tegelijk is er voor een nieuwe en te gekke nieuwe locatie gekozen. Namelijk in de Haarlemmermeer, de Expo! Alle ingrediënten voor een fantastische Zomerweek zullen er absoluut dit jaar ook weer zijn. Zoals natuurlijk te gekke optredens, veel creatieve workshops, superveel shops, lekker eten en drinken, modeshows, tuin en woon inspiratie, haar en beauty trends en nog heel, heel veel meer!

Klik hier om je entree ticket voor de Libelle Zomerweek 2023 in de Haarlemmermeer te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in De LenteFair 2023 in Rotterdam Ahoy.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 11 t/m wo 17 mei 2023

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van 19,95 voor maar 16,95

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje