Beleef deze magische wereld!

Is dit geen super leuk idee voor een heerlijk verblijf tijdens de mei vakantie? Kom camperen of boek een accommodatie voor de hele familie en geniet met zijn allen van de faciliteiten, de kinder animatie en het vermaak op de Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel.

Klik hier om je Korte Kinder Vakantie te boeken.

Sprookjescamping:

De meest geweldige plek voor kinderen en hun familie om te kamperen in Nederland. Volop animatie aanwezig, theatershows, dansende en springende sprookjesfiguren en ander vermaak voor kinderen. Sprookjescamping is de plek waar het gezegde volop bewijst dat “als de kinderen het naar de zin hebben, de (groot) ouders dat ook hebben”. Op de Sprookjescamping kunnen kinderen lekker zichzelf zijn, meedoen, aftasten, of liever van een afstandje toekijken en klimmen en klauteren dat het een lieve lust is. En het leukste van alles is: Je hoeft niet naar huis, want je kunt gewoon blijven slapen!

Je verblijf:

Kamperen:

Op de Sprookjescamping kun je met je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper camperen. De kampeerplaatsen zijn te reserveren in 2 soorten, te weten comfort of comfort plus. Op de comfort plus kampeer plaatsen heb je de beschikking over een eigen watertap punt, 10 ampere stroom en een afvoer voorziening. Op de comfort kampeer plaatsen heb je de beschikking over een gezamelijk watertap punt en 6 of 10 ampere stroom.

Accomodaties:

Wil je wat meer comfort of heb je niet de beschikking over een de juiste uitrusting om te kamperen, kies dan voor een accomodatie die bij je past. Op de Sprookjescamping kun je kiezen uit de volgende accomodaties:

  • glamping
  • chalets
  • toercaravan
  • vakantie tenten
  • trekkershutten

Korting en aanbiedingen:

Onder andere voor opa’s en oma’s geldt een korting van 25% op een boeking in een bepaalde periode. Kijk op de website van de Sprookjescamping voor de aanbiedingen, desbetreffende periodes en kortings codes.

Klik hier om je Korte Kinder Vakantie te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

za 6 t/m vr 26 april 2019

Locatie

Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje