Beleef deze magische wereld!

Is dit geen super leuk idee voor een heerlijk verblijf tijdens de zomer vakantie, een midweek of weekeindje weg ? Kom ook camperen of boek een accommodatie voor de hele familie en geniet met zijn allen van de faciliteiten, de kinder animatie en het vermaak op de Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel.

Klik ook hier om je Ultieme Kinder Sprookjes Vakantie te boeken.

Sprookjescamping:

De meest geweldige plek voor kinderen en hun familie om te kamperen in Nederland. Op de sprookjescamping is namelijk volop animatie aanwezig. Er zijn bijvoorbeeld diverse theatershows, dansende en springende sprookjesfiguren en ander super leuk vermaak voor kinderen. Sprookjescamping is de plek waar het gezegde volop bewijst dat “als de kinderen het naar de zin hebben, de (groot) ouders dat ook hebben”. Op de Sprookjescamping kunnen kinderen lekker en onbevangen zichzelf zijn, meedoen, aftasten, of liever van een afstandje toekijken. En natuurlijk heerlijk klimmen en klauteren dat het een lieve lust is. En het leukste van alles is: Na het spelen hoef je nog niet naar huis! Want je kunt gewoon blijven slapen! Kortom de ideale vakantie voor kinderen tot en met 10 jaar oud.

Veel tehatershows op de Sprookjescamping in Rheeze

Je verblijf op de Sprookjescamping:

Kamperen:

Op de Sprookjescamping kun je met je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper camperen. De kampeerplaatsen zijn namelijk te reserveren in 2 soorten, te weten comfort of comfort plus. Op de comfort plus kampeer plaatsen heb je de beschikking over een eigen watertap punt, 10 ampere stroom en een afvoer voorziening. Op de comfort kampeer plaatsen heb je de beschikking over een gezamelijk watertap punt en 6 of 10 ampere stroom.

Accomodaties:

Wil je liever wat meer comfort, of heb je bijvoorbeeld niet de beschikking over een de juiste uitrusting om te kamperen? Kies dan voor een gezellige accomodatie die bij je past. Want op de Sprookjescamping kun je kiezen uit de volgende verschillende accomodaties:

  • glamping
  • chalets
  • toercaravan
  • vakantie tenten
  • trekkershutten

Veel animatie op de Sprookjescamping Rheeze

Korting en aanbiedingen:

Onder andere voor opa’s en oma’s geldt een korting van 25% op een boeking in een bepaalde periode. Kijk maar eens op de website van de Sprookjescamping voor de leukste aanbiedingen en voor welke periodes die gelden. Soms vind je daar ook speciale kortings codes.

Klik ook hier om je Ultieme Kinder Sprookjes Vakantie te boeken.

Korte Vakanties

Klik ook eens hier als je op zoek bent naar ideeën voor korte vakanties, stedentrips of minicruises.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

vr 3 april t/m za 24 oktober 2020

Locatie

Sprookjescamping
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje