24% Korting!

Als je een hoop plezier wilt beleven, niet tevel wilt betalen en toch lekker een dagje uit wilt zijn, breng je een bezoek aan het attractiepark De Waarbeek in Hengelo, Overijssel. Je kunt nu al je goedkope PreSale entree tickets bestellen via DagjeuitPagina.nl met wel 24% korting van 14,50 voor slechts 11,00.

Klik hier om je entree tickets voor attractiepark De Waarbeek in Hengelo inclusief All You Can Eat te bestellen.

Attractiepark De Waarbeek:

Meer dan 30 attracties staan er ongeduldig op je te wachten in dit attractiepark. Alle attracties zijn ingedeeld in categoriëen. Zo kun je makkelijk en eenvoudig zien wat voor soort attractie het is en voor wie de attractie geschikt is. En voor het nieuwe jaar 2020 wordt er een nieuwe attractie verwacht. Wat dat is houden ze nog even geheim.

Plezier voor de hele familie in De Waarbeek

All inclusive:

Eén van de successen van De Waarbeek wordt dit jaar absoluut de all you can eat formule. Dat betekend dus heerlijk lekker onbevangen spelen en zoveel eten en drinken voor één prijs. Is dat nou geen super aanbieding? Je kunt de hele dag zoveel patat, snacks, sauzen, soep van de dag eten zoveel je wilt. Verder kun je onbeperkt koffie, thee, limonade drinken. En waterijsjes eten totdat je er buik ervan bevriest.

All you van eat oftewel alles inclusief in De Waarbeek

Evenementen in De Waarbeek:

In het pretpark worden ook leuke evenementen gehouden. Onder andere wordt er ieder jaar een Happy Halloween feest georganiseerd. Hou de kalender dus in de gaten.

Jong en oud hebben plezier in De Waarbeek Hengelo

Wist je dat:

Wist je dat De Waarbeek al bestaat sinds 1927? Dat betekend dus dat het park anno 2020 al 96 jaar oud is. Het park is overigens begonnen met een Engelse tuin, een tennisbaan en een prieeltje.

Ideaal dagje weg voor jong en oud

Groepsuitjes:

Attractiepark De Waarbeek is uitermate geschikt als dagje uit voor de hele familie. Ook kun je er prima terecht voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of met een groep vrienden.

Klik hier om je entree tickets voor attractiepark De Waarbeek in Hengelo inclusief All You Can Eat te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder naar of waren geïnteresseerd in Attractiepark Duinen Zathe inclusief all you can eat en Kernies Familiepark in Kalkar (Duitsland), inclusief all you can eat.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 4 april t/m zo 25 oktober 2020

Openingstijden

De waarbeek is niet dagelijks geopend.
De sluitingstijden verschillen per seizoen.
Check de website voor de juiste sluitingstijden.
Indien geopend, vanaf 10.00 uur

Prijzen

Van 14,50 voor slechts 11,00

Locatie

De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo (Overijssel)
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje