48% Korting

Na de zeer succesvolle edities van voorgaande jaren kun je ook dit jaar wederom van het Winter Attractiepark Slagharen, Overijssel, genieten. Beleef het Wilde Westen maar dan in Winterse sferen! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu je entree tickets bestellen met 48% korting van 29,90 voor maar 15,50.

Klik hier om je entree tickets voor de Winter editie van het Vakantie- en Attractiepark Slagharen te boeken.

Het Winter Attractiepark Slagharen:

Beleef deze winter ook het evenement “Miracle of Lights” en waan je vervolgens in een heuse echte sprookjeswereld. Zodra de zon onder is gegaan worden de lichtjes onstoken in het prachtige Winterse landschap van het Vakantie- en Attractiepark Slagharen. En met die lichtjes zijn ze ook dit jaar echt niet zuinig. Duizenden lichtjes stralen je tegemoet en zorgen voor een magisch en sprookjesachtig tafereel.

In verband met de strenge Corona maatregelen worden er dit jaar minder evenementen georganiseerd. En een aantal evenementen zal met een aangepast programma georganiseerd worden.

Winter Attractiepark Slagharen

Naast de speciale evenementen waar je volop van kunt genieten tijdens deze winter editie, kun je natuurlijk ook volop genieten van het reguliere attractiepark. Meer dan 30 super spannende attracties liggen er op je te wachten.

Sinterklaas in Winter Attractiepark Slagharen

Miracle of Lights:

Het mirakel of lights is er van 9 november tot en met 3 januari 2020. Tijdens dit evenement veranderd het attractiepark in een magische en sprookjesachtige wereld met duizenden lichtjes. In die periode is er namelijk een indrukwekkende lichtjesparade tijdens een waar avond spektakel met fonteinen, lasershow en vuurwerk.

Winter Attractiepark Slagharen

Ook als de weergoden je wat minder gezind zijn, kun je goed uit de voeten in de Winter editie van het Vakantie- en Attractiepark Slagharen. Er zijn immers voldoende overdekte attracties.

NB: Let wel op de beperkte openingstijden in verband met de Corona maatregelen!

Klik hier om je entree tickets voor Winter editie van het Vakantie- en  Attractiepark Slagharen te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Winter Dolfinarium in Harderwijk.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

ma 9 november t/m zo 3 januari 2021

Prijzen

Van 29,90 voor 15,50
Kinderen tot en met 3 jaar gratis toegang

Locatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje