Voor de echte Rock and Roll Junkies!

In Zwolle is rondom onze nationale Rock and Roll knuffel junkie en legende een heus museum ingericht. Het Herman Brood Museum & Experience. Al sinds 2018 een bedevaartsplek voor de echte die hard fans en andere geïnteresseerden. In dit museum wordt met name uit en over het artistieke leven van Herman Brood geëxposeerd.

Klik ook hier om op de website van het Herman Brood Museum & Experience in Zwolle te komen.

Herman Brood Museum:

In het museum is alles wat je kunt zien, horen en voelen Herman Brood. In het pand is een shop gevestigd waar je allerlei merchandise, gadgets en hebbedingetjes van Herman Brood kunt scoren. Boven de shop zit het museum. Daar vind je het serieuze werk geëxposeerd, zoals echte schilderijen. Door de meester zelf vervaardigd én zeker belangrijk, voorzien van een echtheids certificaat. Maar ook zeefdrukken, foto’s en memorabilia. Kortom een ervaring die je als rasechte die hard Herman Brood fan beslist niet mag missen!

Cadeaubon:

Leuk om weg te geven! De Broodcadeaubon. Iedereen heeft dat wel eens; je wil iemand wat cadeau geven, maar je weet niet wat. Dan is deze cadeaubon een ideaal en prachtig cadeau!

Herman Brood Experience:

Wil je een echte Brood ervaring, dan is een Broodwandeling absoluut een aanrader. Onder leiding van een ervaren gids word je door het historische centrum van Zwolle geleid met Brood als thema. Vertrek- en eindpunt liggen vanzelfsprekend bij het museum.

Als je zelf artistiek bent of geinteresseerd bent in de specifieke Brood technieken, is een Brood workshop een leuke aanrader. Tijdens deze workshop wordt er ingegaan op de Broodstyle. Een hapje en vooral drankje zal natuurlijk niet ontbreken.

Museum Webshop:

In de webshop van het museum zijn allerhande artikele te bestellen. Van boeken tot zeefdrukken en van DVD’s tot kleding. Het leukste is natuurlijk om het museum zelf te bezoeken. Dan kun je de producten zelf ervaren, zien en voelen. Maar het is natuurlijk wel reuze makkelijk om thuis, vanuit je luie stoel je gewenste artikel te bestellen.

Klik hier om je Herman Brood artikel via de webshop te bestellen.

Evenementen in het Herman Brood Museum & Experience:

Het gehele jaar door worden er leuke en interessante evenementen, exposities en bijvoorbeeld boekpresentaties georganiseerd in het museum. Eigenlijk het hele jaar door is er wel wat te doen. Mits het natuurlijk wel raakvlakken heeft met Rock and Roll. De eerst aankomende evenementen voor dit jaar zijn:

  • expositie over The Beatles, The Rolling Stones, Cuby & The Blizzards en Queen
  • op vrijdag 5 november 2021 van 16.00 – 22.00 uur een boekpresentatie van een nieuw boek over Herman Brood door Gerard Wessel. Hij heeft reeds eerder een boek over Herman geschreven. Ook heeft hij lange tijd met Herman opgetrokken. Je kunt je aanmelden voor de boekpresentatie via emily@hermanbroodmuseum.nl. Eventueel ‘’boek link” met pre-order. https://hermanbroodmuseum.nl/products/pre-order-gerard-wessel-brood
  • op zaterdag 6 november 2021 om 20.30 uur is er op NPO 1 een uitzending van het programma “Sterren op het Doek”. Dit programma wordt gepresenteerd door Eus. De hoofdgast die avond is Johan Derksen.
Herman Brood Museum & Experience

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar en waren geïnteresseerd in meer Musea en Exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

ma 25 oktober t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag gesloten
Vrijdag: 12.00 – 17.00
Zaterdag: 12.00 – 17.00
Zondag: 12.00 – 17.00

Prijzen

Toegang shop: GRATIS!

Entree museum:
Herman Brood/ The Bealtes By Robert Whitaker: 7,00
Museumkaart: 4,50
Kinderen tot en met 12 jaar: Gratis

Locatie

Herman Brood Museum & Experience
Blijmarkt 21
8011 ND Zwolle
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje