2,00 Korting!

Kom deze zomervakantie ook eens kijken naar de creaties van Dokter Diffeloor in de Dino Fabriek in Enschede! Die kun je namelijk van 29 juli tot en met 3 september 2023 bewonderen op het voormalige Vliegveld Twente. En dit evenement wil je beslist niet missen! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelig entree tickets bestellen met wel 26% korting. Van 13,50 voor maar 9,95. Dat scheelt je dus 3,55 per toegangskaartjes. En natuurlijk hoef je dan ook niet in de rij voor de kassa’s ter plaatse te wachten.

Klik ook hier om je entree ticket voor de Dino Fabriek in Utrecht te bestellen.

Wij van DagjeuitPagina.nl vonden dit onderstaande filmpje wel een leuk en passend filmpje om bij dit uitje te plaatsen. Ongeveer een jaar geleden gemaakt en uitgezonden door de NOS.

Dino Fabriek:

De Dino Fabriek bestaat uit tientallen bewegende dino’s in een gaaf theaterstuk Professor Opa Diffeloor is namelijkzijn hele leven al bezig met het laten terugkeren van de dinosaurus. Al van jongs af aan is zijn fascinatie begonnen met het verzamelen van speelgoed dinosaurussen. Later heeft hij zich met name gespecialiseerd in het nabouwen van exemplaren van bricks. Samen met zijn kleinkinderen gaat hij zijn kennis omzetten in spannende daden. En wie weet kun jij Professor Opa Diffeloor ook nog wel helpen!

Spelen en ontdekken in de Dino Fabriek:

De bewegende dino’s staan op een spannende manier geëxposeerd op het groene en ruige terrein van de bunkerstrip. Rond het terrein hebben we ook aandacht besteed aan spannende avonturenpaden waar je spelenderwijs met natuurtoestellen het terrein ontdekt. Trek niet te nette kleding aan en ga op dit spannende avontuur.

Verder neemt Professor Diffeloort je mee op een fantastisch avontuur in een nieuw speciaal geschreven theaterstuk. Dit theaterstuk omvat het levenswerk van de professor.

Dino Fabriek

Wat kun je verwachten:

Een uniek vakantieuitje voor het hele gezin, jong en oud. Erg leerzaam en vol vermaak. Naast de meer dan 60 dino beelden. Een unieke theatervoorstelling, waarbij Professor Diffeloort je aan hand meeneemt en zijn levenswerk laat zien.

Parkeren bij de Dino Fabriek:

Als je met je eigen auto naar het voormalige Vliegveld Twente komt, kun je die gratis parkeren.

Klik ook hier om je entree ticket voor de Dino Fabriek in Enschede te bestellen.

Dino Fabriek

Hotelovernachting:

Een bezoek aan het voormalig vliegveld Twente is ideaal te combineren met een midweek of weekeindje Twente. Voor een gezellige of romantische hotelovernachting in Twente klik dan eens hier.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidWanneer

za 17 juli t/m zo 29 augustus 2021

Openingstijden

09.00 - 17.00

Prijzen

Van 17,50 voor slechts 15,50

Locatie

Dino Fabriek
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje