De Storebælt, gebouwd in 1928, is een voormalig zeeschip met veel comfort en een rijke geschiedenis. Het schip nam onder andere deel aan de invasie van Normandië. Zeilen met de Storebælt betekent aanpakken. Het hijsen en bedienen van de 420 m2 zeil vergt vele handen. U kunt dus actief meezeilen. Mocht u liever rustig aan doen, geen probleem, in elke groep zijn over het algemeen genoeg mensen die enthousiast meehelpen.
Aan dek
De Storebælt beschikt over veel dekruimte en zitgelegenheid. vanaf de zithoek op het campangedek heb je altijd een wijds uitzicht, op het middendek staan picknicktafels. Vanaf het dek kom je in de bar of in de gelijkvloerse salon.  De Storebælt is een breed zeeschip. De breedte zorgt naast veel ruimte ook voor een goede stabiliteit. U hoeft dus niet bang te zijn voor zeeziekte.
Interieur
Achter in het schip bevindt zich de salon met een gezellige rondzit. Op de achterwand is een grote schildering aangebracht. De salon grenst aan de goed uitgeruste open kombuis. Aan dek bevindt zich de bar waar je je in de oude stuurhut waant. Je kunt hier genieten van een drankje, maar ook binnen uit de wind, het zeilen meebeleven.
Hutten
Benedendeks bevinden zich de hutten. Alle hutten beschikken over centrale verwarming en stromend water. De bedden zijn betrokken met een laken en een kussensloop. U moet dus je eigen slaapzak meenemen. Voor €16 kunt u ook een dekbed huren. (U dient dit wel vooraf aan te geven.) In totaal beschikt het schip over 13 hutten. Tien 2-persoonshutten (waarvan 4 met lits-jumeaux als onderste bed), en drie 4-persoonshutten.  In totaal zijn er 32 bedden.
Sanitair
Benedendeks bevindt zich ook het sanitair. De Storebælt beschikt over 4 douches en 3 toiletten. Opwarmen na een lekker dagje uitwaaien?  Stap in de een sauna om weer lekker door te warmen! Deksalon

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 27 oktober t/m zo 31 december 2023

Locatie

Storebælt
Harlingen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje