15,00 Korting!

Oehoehoe oerend hard, scheurden sie noar de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam. Oftewel de IAMS. Supercars, Hypercars, Sports cars, Classics… Het is er allemaal aanwezig op de IAMS. Meer dan 300 cars en wel 50.000 m2 gevuld met pure fun. Goedkope entree tickets bestel je nu via DagjeuitPagina.nl met een korting tot wel 38%. Een toegangskaartje kost je dan geen 39,95 aan de kassa’s ter plaatse, maar bestel je via deze website al voor slechts 24,95. Dat scheelt je al gauw 15,00 per entree ticket en natuurlijk hoef je dan ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree tickets voor de International Amsterdam Motor Show 2024 te bestellen.

Bekijk voor een sfeerimpressie onderstaande film van de editie van vorig jaar.

International Amsterdam Motor Show 2024:

Wil je als fervent liefhebber van mooie, unieke en spraakmakende auto’s breng je dit jaar jaar beslist weer een bezoek aan de International Amsterdam Motor Show, die van 29 maart tot en met 1 april wordt gehouden in de RAI in Amsterdam. Namelijk de International Amsterdam Motor Show is the place to be voor iedere auto fanaat, waarbij de benzine door de aderen loopt. Pure passie!

International Amsterdam Motor Show

4e Editie:

In navolging op de zeer succesvolle voorgaande editie wordt er nu inmiddels de 4e editie georganiseerd van het grootste en meest dynamische evenement van Nederland. En daarnaast de grootste autoshow van de Benelux. Dit jaar wordt nog grootster opgetuigd dan de voorgaande 3 edities. Dit is namelijk de nummer 1 autoshow van Nederland. Dus bestel snel je vroeg boek tickets en zorg dat je er ook bij bent!

Zelf virtueel rijden op een Formule I circuit

Wat kun je verwachten op de International Amsterdam Motor Show:

Tijdens deze editie van de Amsterdam Motor Show kun je werkelijk van alles verwachten, zien en tegenkomen op het gebied van auto mobiliteit. Van zeldzame oldtimers tot spraakmakende extreme supercars. En van de nieuwste modellen van de importeurs tot en met de laatste gadgets. Meer dan 50.000 m2 aan actie, hoogtepunten en simulatie mogelijkheden liggen klaar om bekeken, geroken en gevoeld te worden. Waar wacht je nog op. Gear up, pedal to the metal en we zien je ook graag terug tijdens de motor show dagen.

Wat is er nog meer te doen:

  • Bewonder extreme supercars, zeldzame klassiekers en de nieuwste modellen van importeurs 
  • Verspreid over 7 hallen zijn meer dan 100 standhouders te vinden met de mooiste producten en diensten op het gebied van lifestyle, horloges, tuning, audio en uiteraard auto’s
  • Voor de jongste autoliefhebbers is een Kids Corner ingericht waar zij zich kunnen vermaken
  • Dit is absoluut het perfect uitje voor in het Paasweekend! 

Klik ook hier om je entree tickets voor de International Amsterdam Motor Show 2024 te bestellen.

Stedentrip:

Deze prachtige beurs is ideaal te combineren met een stedentrip Amsterdam. Nog leuker is om die combinatie met een extra dag te verlengen via een gezellige en romantische hotelovernachten. Of gewoon een extra avondje met vrienden of collega’s. Klik maar eens hier om je hotelovernachting Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 29 maart t/m ma 1 april 2024

Openingstijden

- Preview Night: Donderdag 28 maart 19.00 – 00.00 uur
- Vrijdag 29 maart 12.00 – 20.00 uur
- Zaterdag 30 maart 10.00 – 18.00 uur
- Zondag 31 maart 10.00 – 18.00 uur
- Maandag 1 april 10.00 – 18.00 uur

Prijzen

Van 39,95 voor maar 24,95
Kinderen van 6 tot en met 12 jaar van 17,50 voor maar 14,00


Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje