Waanzinnige aanbieding!

Wauw! Wat een ongekende waanzinnige aanbieding! Een 22 daagse camperreis Canada, inclusief je retourvlucht en transfers voor een vanafprijs van €999,=.

Goedkoper kunnen we het niet maken. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu deze super voordeel actie boeken. Deze aanbieding is namelijk zo voordelig, dat we je die niet wilden onthouden

Klik hier om je 22 daagse camperreis Canada inclusief vlucht vanaf Amsterdam te boeken.

Camperreis Canada:

Een camperreis is als je in de gelegenheid bent zeker een absolute aanraden en haast een echte “must do”. Wat een fantastische en onvergetelijke reis zal je ten deel vallen als je deze prachtige tocht door het westen van Canada kunt maken. Bezoek op je eigen tempo bijvoorbeeld de Nationale Parken van West Canada. Geniet van het voordeel en vooral comfort van een eigen camper. Gaan wanneer je wilt, stoppen waar en wanneer je wilt en zelf bepalen hoe lang je ergens blijft.

Adembenemende natuur tijdens je camperreis Canada.

Nationale Parken:

De Nationale Parken van West Canada zijn wereldberoemd. Prachtige en overweldigende natuur met oneindige bossen, gletsjers, geisers, rotsformaties en prachtige vergezichten. En natuurlijk niet te vergeten de wilde dieren die je op je pad tegen kunt komen. Van de grote bruine grizzlybeer tot coyotes en van de eland tot en met wolven. De 7 mooiste parken die je in het westen kunt bezoeken zijn:

  • Banff Nationaal Park
  • Jasper Nationaal Park
  • Kootenay Nationaal Park
  • Mount Revelstone Nationaal Park
  • Glacier Nationaal Park
  • Yoho Nationaal Park
  • Wells Grey Provincial Park

Grizzly beren of zwarte beren spotten tijdens je camperreis Canada.

Inside Passage:

Naast het wildlife in de Nationale Parken, kun je ook veel “groot wild” spotten op het water. Maak bijvoorbeeld eens een boottocht vanaf Victoria, Vancouver Island en bekijk groepen orka’s jagen op hun prooi.

Een andere tip is de “Inside Passage”, een ferrytocht vanaf Port Hardy naar Prince Rupert. Dat wil zeggen vanaf het noorden van Vancouver Island, door de fjorden van West Canada, naar het vasteland. Een boottocht van circa 400 kilometer waar je ongeveer 17 uur over doet. Als je geluk hebt zijn de aantallen en verschillende soorten walvissen en dolfijnen die je onderweg tegenkomt op een gegeven moment niet meer te tellen! Je kunt je camper meenemen aan boord en als je tocht eindigd is er, vlak nadat je van de ferry bent gereden, een camping om te overnachten. De camping eigenaar staat je al op de doorgaande weg op te wachten met een grote lamp.

Zonder woorden.......

Stedentrip:

Liefhebbers van stedentrips kunnen ook hun hart ophalen tijdens deze 22 daagse camperreis. Je begint je reis namelijk in Vancouver. Blijf daar dan een paar nachten op een citycamping en verken van daaruit downtown Vancouver, of de omgeving. Vancouver is een bijzonder relaxte stad, waar je makkelijk je weg kunt vinden.

Als je genoeg hebt gezien van Vancouver, kun je eenvoudig met je camper de oversteek wagen naar Vancouver Island. Daar kun je Victoria bezoeken, de hoofdstad van Vancouver Island. Ook daar heerst een relaxte haast Europees aandoende sfeer en is zeker de moeite waard om te verkennen.

Aan de andere kant van het gebied waar je waarschijnlijk door zult reizen ligt Calgary. De stad waar ooit eens de Olympische Winterspelen werd gehouden. Als bewijs hiervan is vanaf vele plekken in de stad de imposante en prominent aanwezige schans van het schansspringen nog te zien.

Binnen of buiten de gebaande paden.

Klik hier om je 22 daagse camperreis Canada inclusief vlucht vanaf Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

Prijzen

Vanaf €999,=

Locatie

Fraserway
3211 Grant McConachie Way
V7B 0A4 Richmond, BC
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje