Alles voor Outdoor Activiteiten!

Outdoor Producten Shop: Of je nu een festival wilt bezoeken, een wandeltocht hebt gepland, gaat berg beklimmen of uit je dak wil gaat in een attractiepark; voor alle uitjes hebben we wel een passende rugzak, warm/koel houd beker, kussentje, brander enz. Ben je ook nog op zoek naar passende outdoor artikelen? Kijk dan maar eens op www.outdoortravelstore.nl en sla je slag.

outdoortavelstore

Wat kun je vinden in de Outdoor Producten Shop:

De outdoortravelstore heeft uitrusting voor allerlei outdoor activiteiten. Van super professionele handgemaakte slaapzakken tot en met prep artikelen. En van rugzakken voor allerlei doeleinden tot en met producten geschikt en in gebruik bij onder andere het arrestatieteam, maar ook andere bijzondere bijstand eenheden.

Rugzakken in de Outdoor Producten Shop

Rugzakken:

De grootste voorraad van de Outdoortravelstore bestaat uit rugzakken. Je kunt er rugzakken bestellen voor professionele bergbeklimmingen tot en met rugzakken voor naar school. Klik hier om je rugzak uit te zoeken en te bestellen.

Professionele schoenen in de Outdoor Producten Shop

Footwear:

Met name de professionele schoenen worden veel verkocht. Het assortiment bestaat met name uit schoeisel wat vooral gebruikt wordt door diverse militaire teams zoals mariniers en leden van het Korps Commandotroepen, arrestatieteam leden, maar ook sportscholen gespecialiseerd in vechtsporten zoals Krav Maga. Klik hier om je schoenen te bestellen.

Prep Artikelen in voorraad

Prep Artikelen:

Zeker in een tijd waarin virussen wereldwijd rondwaren en (terroristische) aanslagen op de loer liggen, vragen consumenten om producten waarmee ze zich kunnen voorbereiden op niet alledaagse rampen en excessen. Klik hier om in de prep artikelen rond te kijken.

Tactical Gear

Outdoor Producten Shop en Tactical Gear:

Op zoek naar tactische uitrusting met of zonder camouflage kleuren, maar wel allemaal kwaliteits artikelen, klik dan eens hier. De voorraad bestaat uit diverse rugzakken met verschillende inhoud tot en met tourniqetten en waterdichte zakken.

Water zakken

Hydration Gear:

Om te overleven is water het belangrijkste item. De Outdoortravelstore heeft 4 verschillende hydration bags op voorraad. Klik hier om naar de hydration store te gaan.

Sunshades

Sunshades:

Een nieuw en super praktisch product is de Sunshade. Prima zonwering voor op het strand, in de tuin, het bos of welke andere lokatie dan ook. Het voordeel is dat je geen haringen en dergelijke nodig bent. Makkelijk en eenvoudig op te zetten en een hoge UV bestendigheid! En in allerlei leuke moderne kleuren of als het tactisch moet, in camouflage design. Klik hier om je sunshades te bestellen.

Mooie tassen in de Outdoor Producten Shop

Kamperen:

De belangrijkste items die je nodig bent om te kunnen kamperen kun je bestellen bij www.Outdoortravelstore.nl. Van bijvoorbeeld een kinder slaapzak tot en met professionele slaapzakken. En van (meer persoons) tenten tot en met bijvoorbeeld slaapmatten. Klik hier om je kampeer uitrusting te bestellen.

Bestellen:

Bestellen is simpel, makkelijk en heel eenvoudig. Voor 23.45 uur besteld is namelijk de volgende werkdag al thuisbezorgd. Dat geldt overigens niet voor de handgemaakt professionele slaapzakken van Valandre. Die worden zoals gezegd met de hand gemaakt en daarvan duurt het productieproces en de levering langer.

Merken in de Outdoor Producten Shop:

Bovendien kun je diverse kwaliteits merken vinden in de Outdoortravelstore. Er worden onder andere merken verkocht zoals Valendre, Defcon5, Highlander, Nomad, Ferrino, Original SWAT en Otentik.

Hoe anderen de Outdoor Producten Shop beoordeelden:

De outdoortravelstore is door onder andere Bol.com beoordeeld met de volgende cijfers:

  • levertijd       9
  • bezorging 10
  • contact      10

Een greep uit de commentaren van onze klanten:

  • “goed verpakt en precies wat ik verwachtte”
  • “geen verbeterpunten!”

Overigens heeft de outdoortravelstore heeft ook leuke en passende producten voor kinderen.

Klik ook hier om de Outdoortravelstore te bezoeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Halfords Belastingvrije Fietsen, Mijn MotorAccesoires Winkel en Australisch BBQen met de Auspin.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 26 maart t/m do 31 december 2020
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje