7 Dagen Gratis!

Gratis Disney Classics in je eigen Thuisbioscoop! Op dit moment kun je genieten van een leuke aanbieding. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu 7 dagen gratis gebruik maken van de unieke streamingsdienst Disney+.

Klik ook hier om je in te schrijven voor deze unieke aanbieding van Disney+.

Gratis Disney Classics:

Als je onverhoopt thuis moet blijven in verband met de Coronacrisis, kun je beter het nuttige met het aangename combineren. Oftewel heerlijk genieten van Disney Classics, gewoon thuis op de bank. Eindeloos genieten van een hele lijst aan klassieke Disney films. Disney van A tot en met Z zeg maar. Dat kan natuurlijk alleen maar ook ideaal voor de hele familie.

Gratis Disney Classics

Gratis Disney Classiscs van A tot Z:

Via de Gratis Disney+ streamingdienst heb je toegang tot een duizelingwekkend aantal orginele Disney films. Van Star Wars tot en met Pirates of the Caribbean. En van Ducktales tot en met ToyStory. Je kunt nu makkelijk en eenvoudig een account aanmaken. Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je 7 dagen lang heerlijk gratis genieten van al je Disney helden.

7 dagen gratis Disney+

Ideale Dagje uit met Gratis Disney Classics:

Er is niet veel voor nodig om je ideale dagje uit te creëren. Het ideale dagje uit tijdens de Coronacrisis maak je namelijk simpel en makkelijk thuis op de bank met Disney+. Installeer jezelf op de bank of in je luie stoel. Kies je meest favoriete Disney film en geniet met volle teugen. Wat wordt het vandaag? Een super spannende Science Fiction of bijvoorbeeld een tranentrekkende kerstfilm klassieker? Een dramatische kostuumfilm of een interessante documentaire van National Geographic? En als special bonus voor deze bijzondere en spannende tijd heeft Disney+ inmiddels ook Frozen2 in haar programma opgenomen.

Klik ook hier om je in te schrijven voor deze unieke aanbieding van Disney+.

7 dagen Disney+ gratis

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Sprookjecamping in Rheeze en Sponsor een Pup!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

za 4 april t/m do 31 december 2020

Prijzen

Gratis!
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje