74% Korting!

Wil jij ook zo’n spannende, grappige en trrrrrrrrrrrrillende Vibrator Party bij jouw thuis organiseren? Een heerlijk onbevangen avondje met je beste vriendinnen only? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige vouchers bestellen. Voor een eigen party met wel 74% korting van 50,00 voor slechts 12,95.

Klik ook hier om je voucher voor de Vibrator Party met je vriendinnen te bestellen.

Vibrator Party:

It’s Partytime! Organiseer ook eens een origineel avondje uit voor jezelf en je vriendinnen. Met deze Vibrator Party maak je absoluut indruk op je vriendinnen. Gezonde spanning, veel lachen, onverwachte bekentenissen, en een tikje ondeugend zijn. Dat zijn de ingrediënten voor een echte Ladies Night. En bovendien van alles uitproberen. De vibrators, sexy speeltjes en genots toys worden daarnaast bij jou uitgestald. Dat kan zelfs op de keukentafel. En ze vertegenwoordigen ook nog eens de nieuwste trends. Kortom: Makkelijker en eenvoudiger kun je het niet hebben.

Wat kun je verwachten van een Vibrator Party:

Een Ladies Night consulente zal de avond leiden. Tijdens de party krijg je tekst en uitleg over de gedemonstreerde toys. De party duurt ongeveer 2 à 3 uur. Dat is natuurlijk mede afhankelijk van het enthousiasme…………… Tijdens de party wordt er een leuke Sexpert Quiz gegeven! De lokatie voor zo’n hilarische avond bepaal je overigens zelf.

De avond gaat pas echt door als er minimaal 6 dames aanwezig zijn. Heren zijn aboluut niet welkom! De speeltjes zijn vanzelfsprekend niet inbegrepen bij deze aanbieding. Na afloop van de party heb je uitgebreid de gelegenheid om de toys van je keuze te bestellen. En natuurlijk wil je één of meer van die hebbedingetjes meenemen naar huis.

Wist je bijvoorbeeld dat sommige vriendinnen groepen deze party als jaarlijks leukste avondje uit laten terugkeren? Daarom bestel je snel ook jouw voucher en plan je een top avond!

Klik ook hier om je voucher voor de Vibrator Party met je vriendinnen te bestellen.

Vibrator Party op lokatie

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Zilveren Ring Workshop op lokatie en de Cocktail Workshop.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenGroepenWanneer

zo 18 oktober t/m do 31 december 2020

Prijzen

Van 50,00 voor slechts 12,95
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje