Wordt Meester in Bier!

Wordt nu een echte officiële Bierista en behaal het officiële Bierista Bierdiploma. Een online bieropleiding waarin je directe feedback krijgt van de Bierista docenten. Proeven en studeren tegelijk; wat een opleiding! Via DagjeuitPagina.nl kun je deze cursus tijdelijk bestellen met een korting van 21% van 125,00 voor slechts 99,00. 

Klik hier om je cursus voor het Bierdiploma van officiële Bierista te bestellen.

Bierpack:

Tot het cursus materiaal behoort ook een bierpack. Dit bierpack bestaat uit 12 zorgvuldig samengestelde en verschillende soorten bieren. Dit pakket word je thuis gestuurd. Met dit bierpack kun je het geleerde direct in praktijk brengen.

Tijds investering voor je Bierdiploma:

Omdat je online kunt studeren, kun je je eigen tijd indelen en studeren waar en wanneer je maar wilt. De totale studieduur zal voor een echte bierliefhebber ongeveer 9 uur bedragen. Maar weet wel, die circa 9 uur studeren is maar even, maar Bierista ben je voor het hele leven.

Behaal je bierdiploma met de bierista cursus

Voordelen van het Bierdiploma:

De voordelen van het behalen van het Bierdiploma zijn legio. Het Bierdiploma is je entree bewijs voor de “Bierhemel”. Eenmaal in het bezit van het Bierdiploma word je uitgenodigd voor gratis rondleidingen, exclusieve bier proeverijen en gratis entree tickets voor bier festivals. Daar bovenop heb je ook nog eens voordeel bij je bier aankopen. Met dit diploma op zak kun je ook prima zitting nemen als jurylid bij bijvoorbeeld bierbrouw wedstrijden. Al met al een bijzonder goede investering dus! Enne ………. het diploma kun je met trots aan je maten showen. Want het zal vast een promimente plek in je mancave krijgen.

Biersommelier:

De opleiding tot Bierista is een prachtige opstap naar de functie van Biersommelier. Tijdens de opleiding helpen bekende biersommeliers zoals Jet van Griendt, Arvid Bergstrom, Pepeijn van der Waa, Bas Schampers en Alain Schepers, je om het fel begeerde diploma te behalen.

Wordt een officieele Bierista door het behalen van je bierdiploma

Cadeau:

De opleiding tot Bierista is niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven. Het is ook een prachtig cadeau om weg te geven. Of om bijvoorbeeld samen met een stel vrienden te gaan volgen. Het voordeel is dat je elkaar feedback kunt geven. En wat is nou gezelliger dan in goed gezelschap professioneel en kritisch bier te proeven en er reviews over te schrijven.

Klik hier om je cursus voor het Bierdiploma van officiële Bierista te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Men’s special adventure in Moordrecht, Driften op een circuit in Almere en de Amsterdamse Brouwerij Tour.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

vr 4 december t/m wo 31 maart 2021

Prijzen

Van 125,00 voor maar 99,00
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje