60% Korting!

Wie kan de meeste kerstliedjes meezingen? Test jouw kennis van en over kerst samen met je gasten tijdens de komende kerstdagen of de Oud en Nieuw viering. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig een voucher voor deze KerstQuiz voor Thuis bestellen met een korting van wel 60%, van 25,00 voor slechts 9,95. Dat scheelt je al gauw 15,05 per voucher.

Ben je ook benieuwd hoe het spel gespeeld wordt? Kijk maar eens naar onderstaand filmpje van 2018. Overigens waren de Corona maatregelen toen nog niet van kracht.

Klik ook hier om je korting voucher voor de KerstQuiz voor Thuis te bestellen.

KerstQuiz voor Thuis:

Wie heeft de meeste over kerst en de kerstviering. Weet jij de antwoorden op vragen over kerstfilms, kerstliedjes en het verhaal van kerst? Ga ook de uitdaging aan met je gezin, familie of gasten. Zo kun je Coronavrij met je gezin of de gasten die binnen de Coronamaatregelen vallen een gezellige kerst vieren. Wat wellicht een goed tip is? Dat is om je van tevoren goed voor te bereiden. Luister naar de kerstliedjes op de radio, check de weetjes op internet en lees de klassiekers over kerst.

KerstQuiz voor Thuis

Wat kun je verwachten van de KerstQuiz voor Thuis:

Vanzelfsprekend verkrijg je alle spelbenodigdheden voor de quiz. En natuurlijk de code die je nodig bent om de TB events app te downloaden. Zo kun je je eigen spel spelen.

Je speelt met verschillende teams tegen elkaar. Een team kan bijvoorbeeld uit 2 tot 5 personen bestaan. Ieder team is een eigen voucher nodig. De advies leeftijd om het spel te spelen is 12 jaar oud.

Er zijn verschillende rondes waarin het spel gespeeld wordt. Uiteindelijk wordt er een spannende finale gespeeld. Het team wat de meeste punten weet te scoren is de ultieme winnaar van dit leuke familiespel. Kortom bestel snel je voucher voor een kerstviering waar je nog veel plezier aan terug zult denken.

Klik ook hier om je korting voucher voor de KerstQuiz voor Thuis te bestellen.

KerstQuiz voor Thuis

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de City Challenge Amsterdam en Men’s Special Adventure op diverse lokaties.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenWanneer

ma 14 t/m do 31 december 2020

Prijzen

Van 25,00 voor slechts 9,95
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje