78% Korting!

Vet verbranden? Heb je ook last van te veel vet op bepaalde plekken op je lichaam? Zou je dit ook makkelijk en eenvoudig willen laten verwijderen? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super voordelig vouchers bestellen voor een behandeling met wel 78% korting van 450,00 voor slechts 99,00. Dat scheelt je al gauw 351,00 per voucher!

Klik ook hier om de voucher voor je behandeling Vet Verbranden te bestellen.

Vet verbranden

Vet verbranden:

Laat nu ook je overtollige vet simpel en makkelijk verwijderen. Met de EMsculpt behandeling bij Perfect You Skin Clinic. Deze therapie werkt op basis van electromagnetische straling van een hoge frequentie en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Voor hetzelfde effect zou je ongeveer 20.000 sit-ups moeten doen of 20.000 squats! Is dat geen geweldige therapie? Lekker ontspannen liggend op een bed. Overigens kun je wel wat spierpijn ondervinden na de behandeling die zelf pijnvrij is.

Vet verbranden

Vet Verbranden; Wat kun je verwachten:

Voordat de uiteindelijke behandeling begint, wordt er eerst een consult gehouden. Daarin wordt gekeken wat je wensen zijn en persoonlijke voorkeuren. Ook word je verteld wat de mogelijkheden en natuurlijk ook de onmogelijkheden zijn van deze EMsculpt behandeling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit 1, 4 of 6 EMsculpt behandelingen. En in 1 of 2 verschillende zônes.

Waar kan ik terecht:

Er zijn 2 klinieken in Nederland waar je uit kunt kiezen en waar je mey deze unieke voordeel actie terecht kunt. Dat zijn de klinieken van Perfect You Skin Clinic in Arnhem en Den Bosch.

Wanneer kom je niet in aanmerking voor deze behandeling:

Er zijn een aantal redenen wanneer je niet mag deelnemen aan de EMSculpt behandeling. Die uitzonderingen zijn:

  • als je bijvoorbeeld zwanger bent
  • als je een koper spiraaltje draagt
  • bij een BMI (Body Mass Index) hoger dan 26
  • als je een buikvet plooi hebt van meer dan 5 centimeter
  • wanneer je last hebt van bindweefsel of spier aandoeningen

Klik ook hier om de voucher voor je behandeling Vet Verbranden te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de anti Overmatig Zweten behandeling op 5 lokaties in Nederland en

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

do 31 t/m vr 31 december 2021

Prijzen

Van 450,00 voor slechts 99,00

Locatie

Perfect You Skin Clinic
Koenedelseweg 9
5222 BG Den Bosch
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje