76% Korting!

Heb jij ook zo’n spijt van een ooit aangebrachte tatoeage op je lichaam? Of wil je om een andere reden van een tatoeage af? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je tatoeage verwijderen met een korting van wel 76%. Een voucher bestel je nu al van 330,00 voor slechts 79,99. Dat scheelt je al gauw 250,01.

Klik hier om je voucher voor een Tatoeage Verwijderen te bestellen.

Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen:

Wat voor reden je ook hebt om een ooit geplaatste tattoo te verwijderen. Het maakt niet uit. Afhankelijk van de tatoeage zelf kun je die in zo’n 6 tot 10 verschillende behandelingen laten verwijderen. Het beste is om na iedere behandeling zo’n 4 tot 8 weken de tatoeage met rust te laten voordat je weer een nieuwe behandeling laat doen.

Tatoeage verwijderen

De behandeling:

De behandeling van Tatoeages Verwijderen wordt gedaan met laser. Deze laser breekt het collageen waardoor de tatoeage inkt wordt ingekapseld af. En breekt daarnaast de kleur pigmenten van de inkt in kleine stukjes af. Na iedere behandeling kan het lichaam zelf deze deeltjes afbreken en afvoeren. Overigens blijft er na een volledige behandeling geen litteken achter. Vroeger gebeurde dat namelijk wel bij het verwijderen van tatoeages.

Belangrijk te weten bij Tatoeage Verwijderen:

Belangrijk is om na iedere behandeling ongeveer 4 tot weken de tatoeage rust te gunnen. Verder is het advies om de tatoeage net als bij een vers geplaatste tattoo, om de plek vet te houden met bijvoorbeeld uierzalf. Ga niet aan de behandelde plek krabben. Er ontstaan namelijk kostjes. Ook belangrijk is om de behandelde plek uit de zon te houden of in te smeren met minimaal factor 30 zonnebrandcrème.

Klik hier om je voucher voor een Tatoeage Verwijderen te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Overtollig Vet Verbranden op 2 lokaties in Nederland en de anti Overmatig Zweten behandeling op 5 lokaties in Nederland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

do 31 t/m vr 31 december 2021

Prijzen

Van 330,00 voor slechts 79,99

Locatie

Perfect You Skin Clinic
Bruningweg 23
6827 BM Arnhem
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje