68% Korting!

Hed je ook zo’n last van een afhangende ooglid of afhangende oogleden? Of vind je jouw oogleden niet bij je passen? Overweeg eens een laser ooglidcorrectie. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super voordelig je ooglid laten laseren met een korting die oploopt tot wel 68%. Vouchers bestel je nu van 125,00 voor maar 39,99. Dat scheelt je dus al gauw 85,01 per voucher!

Klik hier om je voucher voor een laser Ooglidcorrectie te bestellen.

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie:

Wat kunnen de gevolgen zijn van hangende oogleden? Als je last hebt van overhangende oogleden bestaat de kans dat je bijvoorbeeld niet goed meer kunt focussen. Ook kun je steeds last hebben van vermoeide ogen of zelfs hoofdpijn krijgen. En in extreme gevallen kan het zijn dat je zicht zelfs ernstig beperkt wordt. Als je oogleden gaan hangen is er sprake van het slapper worden van de huid en of de spieren van de bovenoogleden. In vele gevallen zal de ziektekostenverzekering een correctie van je ooglid niet vergoeden. Verwen daarom jezelf en je ogen maar eens. En kun je snel gebruik maken van deze super goedkope aanbieding.

Ooglidcorrectie

Wat kun je verwachten:

Voordat er wordt overgegaan tot de Ooglidcorrectie behandeling zal er eerst een intake gesprek met je worden gehouden. De behandeling zelf bestaat uit een combinatie van infrarood licht (koudlaser), bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De behandeling van de huid rondom je oogkas duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

Ooglidcorrectie

Waar kun je terecht voor Ooglidcorrectie:

Deze correctie van je ooglid kun je laten uitvoeren in één van de Perfect You Skin Clinics. In de vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Rijswijk of Zwolle.

Klik hier om je voucher voor een laser Ooglidcorrectie te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in anti Overmatig Zweten behandeling op 5 lokaties in Nederland, de Tatoeage Verwijderen behandeling op 4 lokaties in Nederland en de Overtollig Vet Verbranden behandeling op 2 lokaties in Nederland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

do 31 t/m vr 31 december 2021

Prijzen

Van 125,00 voor maar 39,99

Locatie

Perfect You Skin Clinic
Dokter Stolteweg 76
8025 AZ Zwolle
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje