89% Korting!

Is jouw huid ook aan verjonging toe? Verwen jezelf in het nieuwe jaar met een laser Facelift behandeling. Deze laser behandeling is volkomen pijnloos. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super voordelig gebruik maken van een unieke aanbieding met wel 89% korting! Je kunt al een voucher bestellen voor slechts 29,99 in plaats van 284,00. Dat scheelt je dus al gauw 254,01 per voucher!

Klik hier om je voucher voor een laser Facelift behandeling te bestellen.

Facelift

Facelift:

Voor deze Facelift behandeling maakt men gebruik van een combinatie van middelen om je huid te behandelen. Voor deze techniek gebruikt men infrarood licht, een bi polaire radiofrequentie, vacuüm en ook mechanische massage. Hierdoor ontstaat een samenwerkingsvoordeel. Door de deze combinatie toe te passen wordt de effctieviteit van iedere individuele behandeling sterker. Hierdoor ontstaat er namelijk een betere doorbloeding door het infrarode laserlicht, de huidelasticiteit wordt verhoogt en het vetweefsel wordt verwarmd tot wel 5 millimeter diepte. Door gebruik te maken van bipolaire radiofrequentie wordt de huid strakker. Tevens wordt hierdoor de zuurstofopname versterkt en wordt de stofwisseling tot een diepte van 15 mm gestimuleerd. Daarnaast zorgt het ervoor dat de huid op de juiste temperatuur wordt gebracht. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en zorgt voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert.

Facelift

Wat kun je verwachten:

Een geheel pijnloze behandeling, waarvan het resultaat zelfs al na één behandeling zichtbaar is. Anderen, maar ook jezelf kunnen direct zien dat de rimpels die je had, weg zijn getrokken. Maar vooral ook dat je huid strakker is. Kortom waar wacht je nog op? Maak gauw gebruik van deze super aanbieding. Voor het geld hoef je het niet te laten. Overigens kun je ook gebruik maken van de aanbiedingen voor combinatie behandelingen. Of laat je je simpelweg eens vaker behandelen op dezelfde plek.

Waar kun je terecht voor je Facelift:

Voor deze voordeel aktie van de Perfect You Skin Clinic voor een laser Facelift behandelingen kun je terecht 4 lokaties in Nederland. Dat zijn de lokaties in Eindhoven, Rijswijk, Arnhem en Den Bosch. De voucher is tot 6 maanden na aankoop geldig.

Klik hier om je voucher voor een laser Facelift behandeling te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken ook naar of waren geïnteresseerd in andere voordeel akties van de Perfect Your Skin Clinic. Deze voordeel akties zijn: Tatoeage Verwijderen behandeling, Vet Verbranden behandeling, Ooglidcorrectie voordeel behandeling, anti Overmatig Zweet behandeling en Overtollig Vet verwijderen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

zo 3 januari t/m vr 31 december 2021

Prijzen

Van 284,00 voor maar 29,99

Locatie

Perfect You Skin Clinic
Koenedelseweg 9
5222 BG Den Bosch
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje