Wil je snel en gemakkelijk je theorie examen behalen? Dan ben je bij Theorie-cursus.nl aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor de auto- en motor theorie cursussen. De online cursussen zijn compleet, up-to-date en examengericht. Je leert in je eigen tijd en in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Loop je onderweg ergens tegenaan? Theorie-cursus.nl staat klaar om je vragen te beantwoorden

De cursussen zijn logisch opgebouwd en praktijkgericht. De bondige theorie wordt ondersteund met duidelijke plaatjes en voorbeelden. Dit maakt de lesstof inzichtelijk en gemakkelijk toe te passen. Je neemt de lessen zelfstandig door maar kunt voor vragen of opmerkingen altijd bij Theorie-cursus.nl terecht. Zij hebben meer dan 16 jaar ervaring met het opleiden van cursisten en helpen je graag.

Het grootste voordeel is dat je de cursus kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. Je bent niet afhankelijk van specifieke lestijden of een leslocatie maar studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo. Je kunt thuis studeren, maar bijvoorbeeld ook op school, op je werk of in de trein. Onze cursussen zijn namelijk ook toegankelijk vanaf een laptop, tablet of smartphone. Bovendien is het lesmateriaal bij de cursussen inclusief. Alles wat je nodig hebt, heb je dus altijd bij de hand. Ben je aan een cursus begonnen maar heb je tijdelijk even wat minder tijd? Geen probleem, je inschrijving is onbeperkt geldig.

De online theorie cursussen van Theorie-cursus.nl sluiten aan op de examenrichtlijnen van het CBR. De cursussen behandelen alle onderwerpen die op het examen aan bod komen. Om je optimaal klaar te stomen voor het examen vind je bij elke les een aantal oefenvragen. Deze kun je zo vaak maken als je wilt. Na het afronden van je cursus ben je goed op het examen voorbereid. Dit maakt de kans groter dat je slaagt.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)Volwassenen





Booking.com
Het Laatste Tafeltje