Zorgeloos een Dagje Amsterdam!

Heb jij dan nou ook? Dat je wel graag een dagje weg wil naar Amsterdam. Maar dat je enorm opziet tegen het eindeloos zoeken naar een parkeerplek? Dan kun je nu via DagjeuitPagina.nl simpel en eenvoudig je parkeerplaats in Amsterdam reserveren. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens. Zo makkelijk is dat ook voor parkeren in Amsterdam.

Parkeren Amsterdam:

Zie je jezelf al rondrijden over de smalle grachten met weinig ruimte. Grote groepen anarchistische fietsers die iedere regel aan hun laars lappen en doen waar ze op dat moment zin in hebben. Moeders met hun kroost in onhandelbare en veel te grote bakfietsen. Ontelbare dagjesmensen en buitenlandse toeristen, die twijfelend over de straat sjokken, zoekend naar de juiste richting. En jij die met het klamme zweet onder de oksels in een onbekende stad op zoek moet naar een veilige parkeerplaats.

Reserveren voor Parkeren Amsterdam:

Maar gelukkig is er nu een makkelijke en eenvoudige oplossing. En kun je vanaf nu onbezorgd en zorgeloos genieten van een ontspannen dagje uit Amsterdam. Vanuit je luie stoel kun je nu vanaf thuis de parkeerplaats van jouw keuze reserveren. Kijk maar eens op de website van Q-park. Met een paar simpele klikken van je muis ben je verzekerd van een veilige parkeerplaats in Amsterdam.

Parkeren Amsterdam

Hoe werkt reserveren bij Q park:

Klik met je muis naar de website van Q park. Vul in de zoekbalk de lokatie in waar je wil gaan parkeren. Als je daar Amsterdam invult en op de groen button klikt, krijg je meteen een kaartje te zien waarop de parkeergarages van Q park zich bevinden. Maak een keuze voor de jouw passende parkeergarage en je kunt direct zien hoeveel plaatsen er zijn. En zelfs het aantal invalidenparkeerplaatsen en parkeerplaatsen voor elektrische auto’s. Ook zie je het adres vermeld staan wat je kunt invoeren in je eigen navigatie systeem. Ho ho niet zo snel, je bent er nog niet……… Nu eerst nog even de datum van je bezoek invullen met het tijdstip dat je verwacht te komen en te vertrekken. Je weet nu ook direct wat je kwijt bent aan parkeergeld. Op “ja ik wil reserveren” klikken en je kunt betalen in een veilige betaalomgeving.

Kortom je reservering voor parkeren in Amsterdam is geregeld.

Wie kan reserveren:

Tsja, eigenlijk kan iedereen een parkeerplaats reserveren bij Q park. Of je nou gaat voor een gezellig dagje uit Amsterdam met vriendinnen, voor een zakelijke afspraak in de Zuid-as, of een dagje shoppen in Amsterdam. Als je vaker gebruikt maakt van de diensten van Q park, loont een abonnement misschien wel. Je hebt de keuze uit diverse mogelijkheden.

Parkeren in andere plaatsen:

Het reserveren van een veilige parkeerplaats kun je niet alleen in Amsterdam. Ook als je een andere interessante stad binnen Nederland wilt bezoeken, kun je van tevoren je parkeerplaats reserveren.

Wat te doen in Amsterdam:

Amsterdam staat absoluut op nummer 1, als het gaat om “the place to be” voor leuke dagjes uit met de hele familie, vrienden, collega’s of als teamuitje. Er zijn bijzonder veel bezienswaardigheden om te bekijken. Ook vind je er vele en verschillende soorten museums. Alle grote merkenwinkels zijn er vertegenwoordigd in deze stad. Dus als je graag mag winkelen kun je hier wellicht je slag slaan. Breng eens een bezoek aan Artis, de oudste dierentuin van ons land. Of maak een tocht over de authentieke en veel bezongen grachten van Amsterdam. O ja en vergeet niet al die fantastische evenementen die er jaarlijks worden georganiseerd. Klik ook eens hier om te zien wat je allemaal kunt doen en ondernemen tijdens een Dagje uit Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

wo 13 januari t/m vr 31 december 2021
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje