30% Korting!

Kom met de hele familie naar DierenPark Amersfoort. Met zijn allen op bezoek bij de olifantjes Yunha en Thabo! De ideale bestemming voor de herfstvakantie. Entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met een korting van wel 30% van €20,= voor slechts €14,=.

Klik hier om je entree tickets voor het DierenPark Amersfoort te bestellen.

Dierenpark Amersfoort:

Wat deze dierentuin zo uniek maakt is dat je erg dicht bij de dieren kunt komen en dat alles is gericht op kinderen. Leer samen met de hele familie van alles over de olifanten, leeuwen en alle dieren die je in de dierentuin tegenkomt.

Jonge aapjes in dierenpark Amersfoort.

Speeltuinen:

In de dierentuin vind je diverse speeltuinen en ander gelegenheden om je lekker uit te leven. Ben jij net zo’n klimgeit als de aapjes in de hangspeeltuin bij het Pretplein. Of kom lekker spelen bij De Uitkijk of de Bosbeek. Ook op andere plekken in de dierentuin kun je lekker spelen. En bij de aangegeven speelplekken zijn voldoende voorzieningen zoals toiletten, bankjes en horeca.

De witte tijger in dierenpark Amersfoort.

DinoAdventures Extreme:

Van 12 tot en met 27 oktober kun je samen met de dinoranger op avontuur naar het mysterieuze, duistere en enge bos. Daar kun je levensgrote dinosaurussen aantreffen. Een bloedstollend avontuur natuurlijk, waarbij jij vooraan kunt staan. En na de herfstvakantie natuurlijk sterke verhalen over vertellen op het schoolplein. Denk je dat jij dit aandurft? Kom dan gauw naar het Dierenpark Amersfoort. De hele dino tocht duurt ongeveer 20 minuten. Het hele dinosaurus avontuur is eveneens inbegrepen bij je entree ticket wat je hier op de site kunt bestellen.

Jonge wolven in Dierenpark Amersfoort.

Honden:

Honden zijn toegestaan, mits ze zijn aangelijnd en neem wel even een schepje mee om eventuele ongelukjes netjes weg op te kunnen ruimen.

Klik hier om je entree tickets voor het DierenPark Amersfoort te bestellen.

Stedentrip:

Je kunt een bezoek aan het DierenPark Amersfoort ook prima combineren met een stedentrip Amersfoort. In Amersfoort zijn leuke bezienswaardigheden, kun je heerlijk winkelen en culinair kun je ook prima aan je trekken komen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

vr 18 oktober t/m di 31 december 2019

Openingstijden

1 januari t/m 30 maart 10.00 - 17.00 uur
31 maart t/m 27 oktober 09.00 - 18.00 uur
28 oktober t/m 31 december 10.00 tot 17.00 uur

Prijzen

Van €20,= voor maar €14,=

Locatie

Dierenpark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje