54% Korting!

Kom voor de meest complete camperbeurs van 20 tot en met 22 maart 2020 naar Houten voor de CamperExpo 2020. Goedkope entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 54% korting van €15,= voor slechts €6,95.

Klik ook hier om je entree tickets voor de CamperExpo 2020 in Houten te bestellen. Je bespaart dan al gauw €8,05 op een kaartje.

Bekijk voor een sfeerimpressie onderstaand filmpje van de beurs uit 2016.

CamperExpo 2020 Houten:

Op de camperbeurs CamperExpo 2020 in Houten vind je een enorm en vooral schitterend aanbod van alles op het gebied van campers. Vele merken willen zich op de beursvloer profileren met allerlei types campers. Naast nieuwe campers worden er ook jong gebruikte campers te koop aangeboden.

Ben je al in het bezit van een camper, maar ben je op zoek naar de nieuwste trends of gadgets dan zit je ook goed op deze camperbeurs. Het aanbod is namelijk groot.

Op de camperbeurs kun je ook terecht voor deskundig advies en leuke en leerzame presentaties en workshops.

Maar ook diverse prachtige bestemmingen zijn vertegenwoordigd op de beursvloer. De mooiste camperplaatsen en bestemming binnen Nederland en binnen Europa. En zeker ook bestemming die wat verder weg liggen.

nieuwe en jong gebruikte campers

E-bikes:

Tijdens de beursdagen is er een speciaal testparcours opgezet om elektrische fietsen te kunnen testen.

Parkeren:

Goed nieuws voor de bezoekers die met hun eigena auto naar deze camperbeurs komen, want het parkeren bij de Expo in Houten is gratis.

Pendelbussen:

Voor de bezoekers die met het openbaar vervoer naar Houten komen zijn er speciale pendelbussen van het station Houten. Deze pendelbussen staan bij de uitgang “De Molen”

unieke bestemmingen tijdens de CamperExpo 2020 in Houten

Overnachten in de camper:

Er is slechts beperkte mogelijkheid om in je eigen camper te overnachten bij de Expo hallen. Wel zijn er een aantal campings in de buurt die geopend zijn. Kijk bijvoorbeeld maar eens op de Campercontact-app van de NKC.

Klik ook hier om je entree tickets voor de CamperExpo 2020 in Houten te bestellen. Je bespaart dan al gauw €8,05 op een kaartje.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 20 t/m zo 22 maart 2020

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €15,= voor slechts €6,95

Locatie

CamperExpo
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje