19% Korting!

Ervaar ook eens hoe men in vroegere tijden in een kasteel leefden. Kom naar Slot Zuylen, nabij Utrecht. Ga terug in de geschiedenis tot wel 750 jaar geleden! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen met wel 19% korting van 13,00 voor slechts 10,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor Slot Zuylen te bestellen.

Slot Zuylen:

Ervaar ook de rijke geschiedenis van Slot Zuylen. Het slot is één van de oudst overgebleven kastelen langs de rivier De Vecht. In het kasteel kun je met name ervaren hoe de vroegere bewoners hebben geleefd. Neem maar eens een kijkje in hun dagelijkse leven. Het slot kent namelijk een rijke geschiedenis. En de bewoners van dit slot waren zeer invloedrijk. Met name sterke vrouwen, zoals schrijfster Belle van Zuylen, die een prominente rol speelden.

Slot Zuylen

Wat kun je verwachten in Slot Zuylen:

Tijdens je tour door het kasteel kun je gebruik maken van de audiotour. Daardoor word je van alles over het kasteel en haar vroegere bewoners verteld. In het slot tref je onder andere het goed bewaard gebleven interieur. Bewonder de rijke collectie die tentoongesteld wordt. De kamers zijn nog ingericht met de authentieke meubels, schilderijen en diverse gebruiks voorwerpen. Het lijkt net alsof de vroegere bewoners zo uit het kasteel zijn weggelopen.

Je entree ticket is ook geldig voor een wandeling door de prachtige kasteeltuin.

Slot Zuylen bij Utrecht

Huidige tentoonstelling:

In het slot kun je op dit moment bovendien de tentoonstelling Barones in Oorlogstijd bekijken. Deze tentoonstelling verhaalt over de belangrijke rol van het kasteel in de oorlogstijd.

Parkeren en bereikbaarheid:

Je kunt je auto gratis vlakbij het kasteel parkeren, langs de oprijlaan. Het slot is niet toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Klik ook hier om je entree tickets voor Slot Zuylen te bestellen.

Een rijke tentoonstelling

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Muider Slot in Muiden, Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther en het Waterlinie Museum in Bunnik.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 18 oktober t/m zo 28 februari 2021

Openingstijden

donderdag tot en met zondag van 11.00 - 16.00 uur

Vanaf 2 november alleen geopend op zaterdag en zondag

Prijzen

Van 13,00 voor maar 10,50
Kinderen van 6,75 voor maar 5,40
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Slot Zuylen
Tournooiveld 1
3611 AS Oud Zuilen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje