4,50 Korting!

Irasshaimase, oftwel Welkom! Tijdens de gure en wellicht koude winterdagen kun je je hier zowel figuurlijk als letterlijk opwarmen aan een waar Japans sprookjesparadijs. Lekker orientaals eten, drinken, cultuur, kersenbloesem en vele gezellige lichtjes vormen het decor van het Japan Light & Food Festival in Zaandam. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkoop tickets voor dit festival bestellen, met een korting van wel 35%. Een toegangskaartje kost je dan geen 13,00 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website, lekker goedkoop, voor maar 8,50. Dat scheelt je toch al gauw 4,50 per entree ticket en natuurlijk wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor het Japan Light & Food Festival in Zaandam te bestellen.

Voor een impressie kun je het onderstaande filmpje bekijken van het festival vorig jaar 2022 in Amsterdam Zaandam

Japan Light & Food Festival Zaandam:

In navolging van eerdere succesvolle edities in andere steden, wordt het Japan Light & Food Festival van 8 tot en met 10 december 2023 georganiseerd aan de Hemkade 48 in Zaandam. Tijdens de zogenaamde donkere dagen voor kerst vind je hier van alles wat Japan juist zo aantrekkelijk maakt! Hier kun je zoveel sushi- en ramen creaties eten dat je er buikpijn van krijgt. Hoe handig ben jij overigens in het eten met stokjes? Verder kun je onbevangen de longen uit je lijf zingen bij de karaoke. En intens genieten van tienduizenden gezellige lichtjes. Dat alles onder het genot van allerlei Japanse theetjes in het Japans theehuis. En wat denk je van een glaasje saké? Kortom volop oriëntaals genieten voor jong en oud.

Japan Light & Food Festival

Wat kun je verwachten tijdens het Japan Light & Food Festival Zaandam:

Naast het lekkere eten, versierde kersenbloesem, de japanse thee, de muziek en de lichtjes is er ook nog een silent disco waar je heerlijk je de voeten van de vloer kunt dansen. En natuurlijk mag een heuse arcade hal met allerlei spelletjes niet ontbreken! Zien we jou deze winter ook terug op de Japanse beursvloer? En je mag meenemen wie je maar wilt!

Klik hier om je entree ticket voor het Japan Light & Food Festival in Zaandam te bestellen.

Japan Light & Food Festival

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere markten en beurzen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 8 t/m zo 10 december 2023

Openingstijden

Vrijdag 8 december en zaterdag 9 december geopend van 17.00- 23.00 uur
zondag 10 december geopend van 17.00 - 22.00 uur

Prijzen

Van 13,00 voor maar 8,50

Locatie

Japan Light & Food Festival
Hemkade 48
1506 PS Zaandam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje