7,50 Korting!

Als rasechte voetballiefhebber wil je natuurlijk van alles weten over het leven en de persoon Johan Cruijff. Omtrent deze markante voetbal legende is nu een theaterspektakel opgezet; “14” de Musical over Johan Cruijff. Een theatervoorstelling met veel humor, nostalgie en veel persoonlijke verhalen over Cruijff. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen voor vanaf 22,00 in plaats van 29,50 aan de kassa. Dat is dus een korting van wel 20%. Dat scheelt je dus al gauw 7,50 voor je toegangskaartje. En als je de tickets via deze site besteld hoef je ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor 14 de Musical over Johan Cruijff te bestellen.

14 de Musical over Johan Cruijff:

Naast de legendarische Braziliaanse voetballer Pele, was Cruijff in zijn tijd dé smaakmaker van de internationale voetbalvelden. En het voorbeeld voor voetballers over de hele wereld op allerlei niveau’s. Van professionele collega’s en trainers tot aan de F’jes, die allen graag Cruijffie wilden zijn na schooltijd op het trapveldje. Vandaar dat het niet kon uitblijven dat er een schitterende musical werd opgezet rondom het leven van de spraakmakende Cruijff. Die met zijn analystisch vermogen haarscherp kon verwoorden. Niet altijd even goed begrepen, maar kijk maar eens hoe een “eenvoudige” Amsterdamse jongen kon uitgroeien tot een absolute wereldster.

14 de Musical Johan Cruijff

Wat kun je verwachten van 14 de Musical over Johan Cruijff:

Al meer dan 75.000 enthousiaste bezoekers gingen je voor om van deze prachtige voorstelling te genieten. Met zang, dans, muziek, en bijzondere video- en archiefbeelden zie je Cruijffs’ leven door de ogen van de hoofdpersoon zelf. Tijdens de periode waar deze aanbieding voor geldt, wordt de voorstelling gegeven in het schitterend nieuwe AFAS theater in Leusden. Een ander voordeel van deze aanbieding is dat het parkeren gratis is én je in de pauze kunt genieten van een pauzedrankje. Kortom: wanneer zien we jou bij één van de voorstellingen?

Klik hier om je entree ticket voor 14 de Musical over Johan Cruijff te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere theater en bioscoop aanbiedingen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 19 november t/m za 7 januari 2023

Openingstijden

De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur
De matineevoorstellingen beginnen om 15.00 uur

Prijzen

Vanaf 22,00

Locatie

AFAS Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje