Hotel Chateau Jasper is een mooi en comfortabel hotel omringt door naaldbomen. Een echte aanrader! Het ligt dicht bij het centrum en biedt alle comfort. Het sfeervolle hotel is in de zomer van 2017 volledig gerenoveerd.
Wintersport Jasper
In het hart van Jasper National Park in de Rocky Mountains, een van de mooiste natuurparken van Canada, ligt het wintersportdorp Jasper. Het wildleven, de indrukwekkende natuur en gastvrije bevolking richten het dorp in als een prachtige wintersportbestemming.
Ontdek in het skigebied Marmot Basin de ongerepte natuur met valleien, gletsjers en wilde rivieren en geniet tijdens de afdalingen van een zorgeloze wintersport Canada. Het skigebied Marmot Basin kent veel variatie en is voor elk niveau skiër of snowboarder geschikt. Iedere afdaling word je omringt door een adembenemend uitzicht over Jasper National Park, waarbij je versteld zult staan van de rustige omgeving.
Voor je terug keert naar hotel Chateau Jasper kun je in dit prachtige skigebied naast de zorgeloze afdalingen ook kennis maken met talloze mogelijkheden buiten de piste. Wandel door de bevroren Maligne Canyon, ga op een avontuurlijke ijsklimtocht, huskysafari of leef je uit in de après skihutten in het dorp Jasper. Geniet van de rustgevende natuur in combinatie met actieve ski-dagen tijdens je wintersport Canada!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

vr 13 januari t/m di 31 december 2024

Locatie

Jasper
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje