Het hotel ligt aan de Mainstreet van Jasper en wordt omringt door weelderig dennenbos. Na een dag op de ski’s kan je de spieren los maken in de sauna of jacuzzi. Marmot Lodge is de perfecte accommodatie voor een goed en voordelig verblijf.
Wintersport Jasper
Jasper National Park, een echte aanrader voor avontuurlijke wintersportliefhebbers. Het Nationaal Park, gelegen in het westen van Alberta, is onderdeel van de Rocky Mountains en kenmerkt zich als een van de mooiste natuurparken in Canada.
Ontdek tijdens je wintersport Jasper de prachtig besneeuwde pistes van het skigebied Marmot Basin. De ongerepte natuur met valleien, gletsjers en wilde rivieren zorgen voor een unieke en indrukwekkende ervaring. Geniet tijdens de afdalingen van de rust, ruimte en indrukwekkende natuur zonder ergens in de rij te hoeven staan!
Maak na een actieve dag kennis met het wintersportdorp Jasper. Het authentieke dorp heeft haar charme weten te behouden en is het ideale startpunt voor je avontuurlijke wintersport Canada. Het sfeervolle Marmot Lodge hotel is gelegen in het centrum en op loopafstand van diverse winkels en restaurants. Neem voor je terugkeert naar Marmot Lodge een kijkje achter de schermen bij de lokale brouwerij Jasper Brewing Company, wandel door de bevroren Maligne Canyon of geniet van de levendige après ski.
Ontdek de echte en bijzondere Canada ervaring tijdens je wintersport Jasper!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

vr 13 januari t/m di 31 december 2024

Locatie

Jasper
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje