31% Korting!

Als je meer te weten wilt komen over hoe het eraan toeging in de tijd dat echte piraten de wereldzeeën bevolkten, kunnen we je beslist aanraden om eens naar het Piratenpark Arsenaal in Vlissingen te komen. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu entree tickets met wel 31% korting bestellen van €14,50 voor maar €9,99.

NB: Deze aanbieding geldt uitsluitend voor de periode van 4 november tot 15 december!

Klik hier om je entree tickets voor het Piratenpark Het Arsenaal in Vlissingen te bestellen.

Piratenpark Arsenaal:

Het Piratenpark Arsenaal  is een super leuk dagje uit voor het hele gezin of voor kinderfeestjes in Vlissingen. En het grootste piratenpark van Nederland, met zijn 3 verdiepingen vol piraten avonturen. Het park geeft je in het bijzonder een kijkje in het leven van piraten, zoals in de tijd dat piraten onder andere schepen enterden, kanonnen afvuurden en op de uitkijk stonden in het kraaiennest.

Feestende skeletten in het Piratenpark

Interaktief dagje weg:

Door middel van een interaktieve opzet kun je zelf ervaren en je voorbereiden op een piratenleven. Laat maar eens zien hoe je een ander schipt entert. Leer hoe je een kanon afvuurt of hoe je moet schieten met zwart kruit. Daarnaast kun je zelf ervaren hoe het voelt om zeebenen te hebben. En indien je eens een spannende zeeslag wil ervaren, stap dan binnen in de scheepssimulator.

De scheepssimulator

Wat kun je verwachten:

Een leerzame en interaktieve dag waarin het woeste piratenleven centraal staat. Breng ook een bezoek aan het piratenhol. Hier kun je feestvierende skeletten zien, Harrie de Haak ontmoeten en kennismaken met zeelieden zonder manieren.

Alles over het piratenleven in het Piratenpark.

Aquarium:

Naast alles over piraten is er in het attractiepark een uitgebreide verzameling vissen uit de Noorzee te zien. De Noordee vissen kun je bewonderen in 4 aquaria. Een bonte verzameling van allerlei kleuren, maar let wel op! Je kunt zomaar oog in oog komen te staan met een echte haai!

4 aquariums in Het Arsenaal in Vlissingen.

Vlissingen:

Nadat je het Piratenpark Arsenaal heb bezocht, kun je daarnaast uitstekend de stad Vlissingen verkennen. De stad van de bekende zeeheld Michiel de Ruijter. Na Den Briel is de stad Vlissingen bekend om de Watergeuzen en de verovering op de Spanjaarden.

Klik hier om je entree tickets voor het Piratenpark Het Arsenaal in Vlissingen te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 4 november t/m zo 15 december 2019

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag 10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €14,50 voor slechts €9,99
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Piratenpark Het Arsenaal
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje