32% Korting!

Trek er ook eens lekker op uit naar het strand en de zee. 3 dagen heerlijk uitwaaien in Zeeland! Via dagjeuitPagina.nl kun je nu een goedkoop arangement boeken met wel 32% korting van 72,00 voor slechts 49,00 per persoon. Dat scheelt je al gauw 23,00 per persoon!

Klik ook hier om je 3 daagse Uitwaaien in Zeeland arrangement te boeken.

Uitwaaien in Zeeland arrangement:

Ga er ook eens lekker tussenuit. Met name in de periode tussen 2 zomervakanties in is het ideale moment om er eens opuit te trekken. En wat is nou leuker dan bijvoorbeeld een paar dagen aan de kust verblijven? Heerlijk banjeren over het strand. De wind in je haren voelen, de zilte smaak van de zee op je lippen. En straks lekker rozig genieten van een hapje en drankje. Daarnaast kent Zeeland de meeste zonuren van Nederland, dus de kans op ideaal weer is in Zeeland het grootst. Kortom waar wacht je nog op, boek snel dit prachtige en goedkope arrangement.

Hotel Renesse

Wat kun je verwachten:

Je verblijft tijdens dit arrangement in Hotel Renesse. Dat is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving en in het dorp. Want het hotel ligt namelijk lekker centraal gelegen in het centrum van het dorp. Het familiehotel heeft warm ingerichte kamers. De kamers zijn van alle gebruikelijke faciliteiten voorzien. Het beschikt over een uitstekend restaurant.

Uitwaaien in Renesse, Zeeland
 

Goed om te weten:

Op basis van beschikbaarheid kun je bij het hotel parkeren voor 2,50 per dag. Maar op ongeveer 500 meter van het hotel is een gratis parkeer gelegenheid. Het hotel is niet geschikt voor mindervaliden.

Wat is inclusief het Uitwaaien in Zeeland arrangement:

Dit arrangement is inclusief:

  • 2 overnachtingen in Hotel Renesse
  • Ontvangst met een flesje wijn in je kamer
  • Dagelijks ontbijt
  • De WIFI is gratis
Uitwaaien in Zeeland arrangement

Wat is er in de omgeving te doen:

Natuurlijk kun je er heerlijke strandwandeling maken. En je kunt de wandeling bijvoorbeeld zo pittig en zo ver maken als je zelf wilt. Ook leent de omgeving zich ideaal voor fietstochten. Verder vind je in Ouwerkerk het Watersnood Museum. Zierikzee is een authentiek en vooral gezellig dorpje wat een bezoek zeker waard is. Onderneem ook eens een Zeehondensafari met een boot. Piratenpark het Arsenaal is in Vlissingen en een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Verder kun je een bezoek brengen aan Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder. Liever een dagje winkelen? Dat kan prima in de stad Roosendaal bij Rosada Fashion Outlet. Want dat ligt op ongeveer uurtje rijden vanaf je hotel.

Klik ook hier om je 3 daagse Uitwaaien in Zeeland arrangement te boeken.

Uitwaaien in Zeeland

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geinteresseerd in een Hotelaanbieding 2 personen voor slechts 34,95 en de Skichalets kortingsbon.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 30 november t/m wo 31 maart 2021

Prijzen

Van 72,00 voor vanaf 49,00

Locatie

Hotel Renesse
Kromme Reke 5
4325 AL Renesse
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje