56% Korting

Boek hier nu je ontspannen dagje uit naar één van de 6 wellness resorts van Vitae Wellness van €31,50 voor vanaf €13,95.

Een dagje zorgeloos genieten? Bezoek dan eens een wellness resort en laat je eens heerlijk in de watten leggen. Lekker relaxen en ontspannen in één van de Vitae Wellness resorts. Je kunt kiezen uit 6 verschillende resorts in 6 plaatsen in Nederland.

Klik hier om je toegangs ticket voor een dagje wellness te boeken.

De ticket geeft je toegang tot één van de resorts in:

  • Wellness Sittard, Limburg
  • Wellness Leiden, Zuid Holland
  • Wellness Goes, Zeeland
  • Wellness Helmond, Noord Brabant
  • Wellness Roosendaal, Noord Brabant
  • Wellness Boot Mill, Noord Brabant

Diverse sauna faciliteiten:

Kom eens uitgebreid genieten van een enorme diversiteit aan sauna’s, binnen en buiten baden, opgietingen, dompelbaden, stoombaden, whirlpools en nog veel meer. Alle resorts hebben prachtige en uitgebreide faciliteiten voor je ter beschikking om eens helemaal te ontspannen. Laat de beslommering van alle dag eens voor wat ze zijn en bezorg jezelf een top dag. Geniet van de aangename warmte in de sauna’s en stoombaden.

Reinigen van de huid:

Scrub jezelf of elkaar lekker schoon in de scrubruimtes. Hier is heerlijk geurend en gekleurd zout aanwezig om op de huid aan te brengen. Of reinig jezelf tijdens een oriëntaals reinigingsritueel met klei in de Rasulruimte. Ook zalig is het reinigings ritueel in de Hammam. Tijdens dit Centraal Aziatisch reinigings ritueel wordt je heerlijk gescrubd, ingezeept en gemasseerd. Heb jij je keuze al gemaakt?

 

Relaxen:

Na een sauna- of stoombad of reinigingsritueel is het heerlijk ontspannen in de rustcocoon, lounge of de zonnebank. Of neem een lekker (sauna) drankje of hapje in het restaurant. Ontspan met een boek, tijdschrift of een glossy in de relaxruimtes.

Beautycentrum:

In het beautycentrum kun je terecht voor diverse behandelingen zoals een gezichtsbehandeling, massages en huidverbetering.

Klik hier om je toegangs ticket voor een dagje wellness te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 7 november t/m do 31 januari 2019

Prijzen

Van €31,50 voor v.a. €13,95


Booking.com
Het Laatste Tafeltje