40% Korting!

Oude tijden herleven met een optreden van The Cavern Beatles. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen met wel 40% korting van 49,= voor slechts 29,50.

Klik hier om je entree tickets balkon voor één van de optredens van The Cavern Beatles in het World Forum Theater in Den Haag te bestellen.

Bekijk voor een impressie onderstaande film van een optreden in 2018 in Theater am Ring in Saarlouis, Duitsland.

The Cavern Beatles:

Verbaas jezelf over de geweldige levensechte en authentieke Beatles show die The Cavern Beatles op het podium brengen. In een 2 uur en 25 minuten durende show brengen ze alle legendarische Beatles hits. Niet alleen de songs zijn levensecht, maar in alles wat ze doen sstreven ze complete perfectie na. Zo dragen ze bijvoorbeeld ook levensecht nagemaakt Beatles kleding tijdens hun shows en gebruiken dezelfde retro VOX geluidsapparatuur zoals The Beatles die zelf ook gebruikten. Als je je ogen sluit is de sound niet van echt te onderscheiden.

The Cavern Beatles in het World Formum Theater in Den Haag

Leuk om te weten:

Wist je dat The Cavern Beatles officieel erkend zijn door de legendariscge club in Liverpool, de stad waar The Beatles hun carrière begonnen. De club waar The Beatles sinds 1961 in totaal maar liefst 292 keer opgetreden hebben. Tijdens de show verkleden de heren zich maar liefst 4 keer. Kun jij overigens de hits van toen nog meezingen? Hey Jude, Help, Please please me, Twist and Shout om maar eens een paar hits van toen te noemen.

Klik hier om je entree tickets balkon voor één van de optredens van The Cavern Beatles in het World Forum Theater in Den Haag te bestellen.

Hey Jude, Help, Can't buy me Love en please please me, zing jij ze mee?

Stedentrip Den Haag:

Maak je avondje uit naar een optreden van The Cavern Beatles compleet door er een extra dag bijaan te plakken. Boek daarom eens een gezellige en romantische hotelovernachting. Zo kun je bijvoorbeeld de stad Den Haag eens nader verkennen. Klik hier om je hotelovernachting Den Haag te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 6 t/m zo 8 maart 2020

Openingstijden

Aanvang:
vrijdag 6 maart om 20.00 uur
zaterdag 7 maart om 20.00 uur
zondag 8 maart om 14.30 uur

Prijzen

Van 49,= voor slechts 29,50
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje