38% Korting

Last Minute: Tijdens de voorjaarsvakantie nog naar het strand voor een week, midweek of weekeind? Via DagjeuitPagina.nl kun je je arrangement boeken met wel 38% korting vanaf 99,=

Klik hier om je arrangement Eropuit naar het Strand te boeken.

Eropuit naar het Strand:

Als echte strandliefhebber ben je hier aan de Zuid Hollandse kust op de ideale plek. Slechts een rij duinen scheid je van het breedste maar vooral schoonste strand van Nederland. Tijdens dit arrangement verblijf je op het RCN vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp. Een ideale omgeving dus om heerlijk aktiviteiten op het strand te ondernemen. Van lui in een duinpan liggen soezen met een spannend boek, tot kiten, lange strandwandelingen maken of de mooiste schelpen zoeken met de kinderen.

RCN vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp

Accomodaties:

Tijdens dit arrangement heb je de keuze uit 3 verschillende accomodaties, zoals:

6 persoons Duinlodge:

Op loopafstand van de duinen en het strand bevinden zich de duinloges. 10 lodges rondom een open veld waar de kinderen zich prima kunnen vermaken en jij goed zicht op je kinderen hebt.

4 persoons luxe Chalet:

Als je graag bij alle voorzieningen in de buurt wilt zijn, is de luxe Chalet de ideale accommodatie. De chalets zijn op ongeveer 5 minuten loopafstand van het strand. Er is een parkeerplaats aanwezig bij je chalet.

4 persoons Beachhome:

Deze mobile home accomodatie bevindt zich vlak naast het Spetterparadijs. Op een kleine 5 minuten lopen van het strand. De beachhome is van alle gemakken voorzien en er bevindt zich een parkeerplaats bij de mobile home.

Huisdieren:

Huisdieren zijn niet toegestaan op het park.

Klik hier om je arrangement Eropuit naar het Strand te boeken.

Rondom water tijdens je last minute eropuit naar het strand arrangement

Stedentrip Rotterdam:

Vanuit Ouddorp ben je in een circa kleine 50 minten in het centrum van Rotterdam. Dus een ideale mogelijkheid om de beroemde havenstad Rotterdam eens te verkennen. Ook Zierikzee, Burg Haamstede en Hellevoetsluis liggen op relatief korte afstand. En dus ideaal om eens met een bezoek te vereren. Ook een bezoek aan de Deltawerken mag aan je last minute arrangement niet ontbreken.

Wat anderen bekeken:

Andere bezoekers bekeken ook of waren geïnteresseerd in het overnachten in een Finse Kota in Rheeze.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 14 februari t/m ma 11 mei 2020

Prijzen

Vanaf 99,=

Locatie

RCN Vakantiepark Toppershoedje - Camping en bungalowpark
Strandweg 2
3253 LR Ouddorp
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje