30% Korting!

Bestel hier je avond tickets voor het grootste water paradijs van de Benelux; Tikibad in Wassenaar met hoge korting van 25,= voor maar €14,95

Ga voor heerlijke waterpret naar Wassenaar en bezoek het Tikibad met 16 prachtige en bijzondere glijbanen en een heus golfslagbad! En ben je kleiner dan 1.20 meter dan is er speciaal voor jou het Kids Waterpark Playa.

Klik hier om je entree tickets voor het Tikibad  in Wassenaar te bestellen.

Het Tikibad:

In het Tikibad ligt er meer dan 1.3 kilometer aan glijbanen voor je klaar! Durf jij ze allemaal te nemen en wil je beslist niet een missen? Kom dan gauw naar Duinrell in Wassenaar. Een spetterende dag uit voor de hele familie. Van jong tot oud, van groot tot klein, voor iedereen is wel een uitdaging aanwezig. Nieuw is het verwarmde speelbad voor kinderen tot en met 3 jaar oud.

Waterplezier alom in het Tikibad

Kinderfeestjes:

Als je een leuk feestje te vieren hebt kun je ook prima met je vriendjes terecht voor het ultieme verjaardagsfeestje waar ze nog lang over na zullen praten op het schoolplein. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk, eventueel in combinatie het attractie park Duinrell of in combinatie met de mini bowling en het Arcade games centre.

Schoolreisjes:

Ook voor schoolreisjes is het Tikibad een ideale bestemming. Een voor een tollen door de trechter van de Cycloon! En de buschauffeur kan ook mee want de touringcar mag gratis geparkeerd worden.

Voel de spanning in je onderbuik in de X-tream als je op het valluik staat en het aftellen is begonnen………..

Ga X-tream in het Tikibad

Voor de echte adrenalinejunks is er de Cycloon. Je avontuur begint in een 15 meter hoge toren en suist met een enorme snelheid naar beneden. Voordat je het weet tol je rond in de trechter en plons je in de opvangbak onder de attracties. Als je liever eerst eens wilt kijken of de Cycloon wel wat voor je is kun je terecht op de Catwalk met zicht op de Cycloon.

Heerljk onbekommerd speelplezier in het Tikibad

Klik hier om je entree tickets voor het Tikibad in Wassenaar te bestellen.

Sinterklaasfeest Duinrell:

Sinterklaas komt ook dit jaar op het Sinterklaas landgoed in het attractiepark Duinrell. De dagen dat Sinterklaas naar Duinrell komt zijn op zaterdag 23 en zondag 24 november, op zaterdag 30 november en zondag 1 december. Het gaat één groot feest worden! Sinterklaas samen met de Pieten en natuurlijk de bezoekers van dit feest.

Sinterklaasfeest 2019 Duinrell

Entree tickets voor het Sinterklaas feest kun nu hier bestellen met 38% korting van €20,= voor slechts €12,50.

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers van deze website keken ook naar of waren geïnteresseerd in PlopsAqua De Panne in België en De Bonte Wever arrangement in Assen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 28 december t/m di 31 maart 2020

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 16.00 - 21.30 uur
Woensdag 13.00 - 19.00 uur
Donderdag 16.00 - 21.30 uur
Vrijdag 16.00 - 21.30 uur
Zaterdag 10.00 - 21.30 uur
Zondag 10.00 - 19.00 uur

Prijzen

Van 25,= voor 14,95

Locatie

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje