Slechts 8 weken genieten!

Breng ook eens een bezoek aan de icoon van Nederland, het meest favoriete uitje van en voor buitenlandse toeristen in Nederland. En bovendien wereldwijd bekend en beroemd; de tulpentuinen van de Keukenhof in Lisse. Boek hier je entree tickets voor slechts €19,=.

Klik ook hier om je entree tickets (Skip the Line) voor De Keukenhof in Lisse te bestellen.

Keukenhof Lisse:

De Keukenhof in Lisse is het internationale visitekaartje van Nederland. Meer dan 7 miljoen tulpen staan 8 weken lang fier overeind hun pracht en praal en een enorme diverisiteit in kleuren uit te stralen naar alle bezoekers. Verspreid over 32 hectare vind je allerlei soorten tulpen in diverse kleur schakeringen. Want in totaal worden er meer dan 800 verschillende tulpensoorten tentoongesteld. Een prachtig export product voor de bv Nederland. Je kunt de Keukenhof bezoeken om alleen rond te kijken, maar misschien haal je er ook inspiratie op voor je eigen tuin. Immers ook deze editie heeft wederom 8 inspiratie tuinen.

Inspiratie tuinen in de Keukenhof:

Met de bedoeling om zelf inspiratie op te kunnen doen voor je eigen tuin thuis, heeft de Keukenhof speciale inspiratie tuinen opgezet. Deze tuinen hebben allen een bijzonder item, te weten:

  • Bulbs en Bikes garden; Al fietsend door de bloemenvelden.
  • Reconnection garden; hierin vind je het gebruik van duurzame materialen terug. De tuin is aangelegd in samenwerking met Greenlabel.
  • Tropical Beach garden; is alvast een voorproefje op de zomer en je eventuele vakantiebestemming met een relaxte sfeer tussen palmbomen. Golvende bloedborders, zand, een bootje en hangmatten doen de rest om een sfeer van de Ibiza lifestyle te kweken.
  • Culture garden; geeft de kracht van kleur weer, gebasseerd op de miljoen bezoekers uit allerlei verschillende landen met een diversiteit aan culturen.
  • Cottage garden; is een bostuin vol met inheemse planten en bloembollen. Een ideale omgeving om samen te zijn, te eten, verhalen vertellen of beluisteren en lekker eten
  • Mystical garden; ontsnap aan de hectiek en maat contact met de natuur. Een tuin helemaal in to mindfulness waarin veel aandacht is voor tuinieren, yoga, bewegen en een weldaad voor lichaam en geest
  • The Green Tea garden; je bent niet veel ruimte nodig voor een kruidentuintje
  • Red Romace garden; alles van en over liefde met elkaar
    De Keukenhof in Lisse

Tulpomania:

Tulpomania is de permanente tentoonstelling op het Keukenhof terrein in het Juliana paviljoen. Deze permanente tentoonstelling laat met name de geschiedenis van de Nederlandse tulp zien. Maar ook het verhaal achter de zwarte tulp. Maar ook de diverse celebritys die hun naam mochten geven aan een tulp.

Korting Tickets voor de Keukenhof in Lisse

Plezier voor kinderen in de Keukenhof:

De keukenhof is daarnaast een waar speelparadijs voor kinderen. Speciaal voor de jongste bezoekers is er onder andere een gratis speurtocht en is er ook een kinderboerderij waar je heerlijk kunt knuffelen met de aanwezige kinderboerderij dieren. Lukt het jou bovendien om de uitgang te vinden in het doolhof? Maar ook kan je heerlijk en onbezorgd klimmen en klauteren in een prachtige speeltuin. En daarna, als je moe bent geworden van zo’n heerlijke speeldag, is het zalig poffertjes eten bij de Nijntje speeltuin. Op de site van de Keukenhof kun je alvast genieten van de voorpret van je bezoek. Download de kleurenplaten van de Keukenhof en kleur ze in. Wat voor kleur krijgt jouw tulp?

Klik ook hier om je entree tickets (Skip the Line) voor De Keukenhof in Lisse te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Tuinen van Appeltern en de Kasteeltuinen Arcen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

za 21 maart t/m zo 10 mei 2020

Openingstijden

08.00 - 19.30 uur

Prijzen

19,=

Locatie

De Keukenhof
Stationsweg 166a
2161 AM Lisse
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje