40% Korting!

Voor een heerlijk dagje uit en genieten met vrienden, collega’s of de hele familie kom je naar Wassenaar voor een bezoek aan het pretpark Duinrell. Een dagje Duinrell is meer dan genieten alleen, het is tevens volop vieren dat het inmiddels echt zomer is! Je kunt je entree tickets voor het pretpark eventueel ook uitbreiden met een dagticket voor onbeperkt gebruik van het Tikibad. Tickets zijn nu via Dagjeuitpagina.nl te bestellen voor het pretpark met 40% korting van 25,00 voor 14,95 en voor pretpark Duinrell inclusief een dagticket met onbeperkt toegang tot het Tikibad met 38% korting van 32,50 voor slechts 19,95.

Klik ook hier om je entree tickets voor pretpark Duinrell of om je entree tickets Duinrel inclusief onbeperkt Tikibad te bestellen.

Duinrell:

In pret- en attractiepark Duinrell in Wassenaar kun je genieten van meer dan 40 attracties. Voor de echte durfals zijn er super snelle attracties, achtbanen en de Mad Mill. Voor de wat gematigder adrenaline junk die het liever wat kalmer aan doet, zijn er ook diverse geschikte attracties, evenals voor de allerkleinsten. Een Duinrell belevings dag is geschikt voor jong en oud.

Genieten op grote hoogte in Duinrell

Duinrell vakantiepark:

Wist je dat je ook kun overnachten in één van de accomodaties die er in het vakantiepark zijn? Je hebt de keuze uit:

  • Duingalows
  • Verblijf op de camping
  • Lodgetenten
  • Groepsaccomodaties
Spetterende avonturen in Duinrell

Tikibad:

Tikibad Wassenaar is het grootste waterpark in de hele Benelux. Er zijn 21 unieke glijbanen in het waterpark voor absoluut onbeperkte waterpret. In totaal meer dan 1,5 kilometer aan spetter sensatie. Roetsjes, sliden, glijden en buitelen zoveel en zo vaak je maar kunt. Ook het Tikbad is super geschikt voor jong en oud. Er zijn glijbanen voor de onbevreesden waar je met meer dan 60 kilometer per uur naar beneden raast tot het Kids Waterpark Playa, waar kinderen onder de 1.20 meter giga plezier in en met water kunnen beleven.

Eindeloos glijden in het Tikibad Duinrell

Tikibad Buiten:

Tikbad Buiten is nieuw en vanaf nu geopend. Een verwarmd buitenbad met 5 glijbanen en een waterspeelhuis. En wil je even uitrusten van alle vermoeienissen; hier kun je ook heerlijk chillen en relaxen op de ligweide met hangmatten en ligstoelen.

NB: De entree tickets zijn niet geldig op 19 en 20 september 2020 in verband met het Tina Festival.

Klik ook hier om je entree tickets voor pretpark Duinrell of om je entree tickets Duinrel inclusief onbeperkt Tikibad te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in het Attractie- en Vakantiepark Slagharen, de Efteling in Kaatsheuvel en Attractiepark De Waarbeek in Hengelo (Overijssel).

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 16 mei t/m zo 28 februari 2021

Openingstijden

Pretpark Duinrell (afhankelijk van het seizoen) 10.00 - 18.00 uur
Tikibad dagelijks van 10.00 - 22.00 uur

Prijzen

Entree tickets voor Duinrell van 25,00 voor maar 14,95
Entree tickets voor Duinrell en onbeperkt Tikibad van 32,50 voor maar 19,95
Kinderen tot en met 2 jaar oud hebben gratis toegang

Locatie

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Contact

+31 (0) 70 5155255
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje