37% Korting!

Maak ook eens een unieke rondvaart over de schitterende Kagerplassen. Deze rondvaart begint in de historische stad Leiden. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige tickets bestellen met een korting tot wel 37% van 28,00 voor maar 17,75.

Klik ook hier om je entree tickets voor een Rondvaart Kagerplassen te bestellen.

Rondvaart Kagerplassen:

Stap aan boord van een schip van Rederij van Hulst in de historische stad Leiden. Na vertrek vaar je over de rivier De Zijl naar één van de mooiste natuurgbieden van Nederland, namelijk de Kagerplassen. Naast schitterende natuur zijn de kagerplassen ook een prachtig watersportgebied.

Rondvaart Kagerplassen vanuit Leiden

Kagerplassen:

De Kagerplassen is een stelsel van veenplassen. Ze liggen in het noorden van de provincie Zuid Holland. Geografisch liggen de plassen in het gebied tussen Warmond, Oude Ade, de Haarlemmermeer en Sassenheim (bron Wikipedia). In dit gebied liggen de meeste molens van ons land. Tevens is het één van de oudste watersportgebieden van Nederland. In de zomer is dit gebied bijzonder populair bij de watersporter liefhebbers.

Wat kun je verwachten van een Rondvaart Kagerplassen:

Tijdens je rondvaart kun je genieten van een typisch Hollands landschap en natuur wat langzaam aan je voorbij trekt. Van prachtige historische molens tot smalle slootjes met wilgen. En van eeuwenoude poldereilandjes tot mooie vergezichten. Kortom: een prachtige omgeving met vele bezienswaardigheden. Deze rondvaart duur in totaal ongeveer 2 uur en 25 minuten.

Klik ook hier om je entree tickets voor een Rondvaart Kagerplassen te bestellen.

Boottocht vanuit Leiden

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Rondvaart door de Biesbosch, onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot en huur een elektrische sloep in Leiden.

Hotelovernachting Leiden:

Deze rondvaart is ideaal te combineren met een stedentrip Leiden. Wat is nou leuker dan om dat te doen samen met een gezellige of romantische hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting Leiden te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 1 oktober t/m wo 31 maart 2021

Openingstijden

Afvaart tijden:

1 April tot en met 31 Oktober dinsdag t/m zondag om 10.30 en 13.30
1 November tot en met 31 Maart (2021) aangepast vaarschema

Prijzen

Van 28,00 voor maar 17,75
Kinderen van 3 tot en met 13 jaar van 28,00 voor maar 15,25
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis

Locatie

Rederij van Hulst
Haven 14
2312 MH Leiden
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje