11,00 Korting!

Beleef het leukste meidenfeest van Nederland!

Op 17 en 18 september 2022 is het weer tijd voor Tina Festival! Tijdens dit leukste meidenfeest van Nederland wordt attractiepark Duinrell voor één weekend omgetoverd tot één groot circus. Op de verschillende podia treden de leukste artiesten op, bij de YouCubes sta je oog in oog met je favo YouTuber, je kunt eindeloos shoppen, bij de DIY vind je supertoffe workshops en in het hele park komt tijdschrift Tina tot leven. Natuurlijk zijn ook alle attracties van Duinrell open. Kortom: je mag dit superleuke roze circus feest echt niet missen!

Klik hier om je entree tickets voor het Tina festival te bestellen.

Inclusief

Deze Tina Festival deal omvat:

  • Vroege vogel korting tot en met 29 juni 2022!
  • Zaterdag 17 en zondag 18 september
  • Het festival is beide dagen van 09:00-19:00u
  • In Attractiepark Duinrell in Wassenaar
  • Swingen bij optredens van bekende artiesten, de coolste YouTubers en TikTokkers in het echt spotten, workshops volgen, shoppen en gillen in attracties
  • en een kans op een Meet & Greet met één van de Tina-Festival artiesten

Tina Festival 2021

Wees er snel bij:

Tijdelijk actietarief!

  • Bestel je Vroege vogel kaartjes voor zaterdag of zondag voor 29,95. Dit tarief geldt tot en met 31 augustus en geeft toegang van 09:00-19:00u.

Reguliere tarieven

  • Het reguliere tarief voor zaterdag of zondag is 32,95. Dit tarief geldt tot en met 29 juni en geeft toegang van 09:00-19:00 uur. Aan de kassa geldt dan een prijs van 39,95.
  • Tegen een gereduceerd tarief van 23,00 zijn er ook middagkaarten te koop. Deze geven toegang van 12:00-19:00 uur.
  • Ook zijn er voor 55 voordelig weekendkaartjes te bestellen. Let op, op=op!

Tina Festival 2021

Shop de leukste hebbedingen en spulletjes bij de tentjes op MRKT, ga uit je dak tijdens de optredens van bekende artiesten op Tina Sterrenstage en Tina Glitterstage, en spot de coolste YouTubers en TikTokkers in het echt bij de Social Stages. Tijdens de te gekke workshops op het DIY-veld ga je zelf aan de slag. Je leert iets nieuws of maakt iets moois. Zin in wat actie? Neem een duik in het Tikibad of maak een ritje in de Duinrell-attracties. Eén ding is zeker: dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Kom je ook naar het Tina Festival 2022?

Dus heb je ook zin in een echt leuk meidenfeestje? Kom op zaterdag 17 en zondag 18 september naar het allerleukste feestje van het jaar in Attractiepark Duinrell.

Nog wel even belangrijk:

Het thema is………………… Feestje van je dromen! Trek al je favoriete pastelkleuren uit de kast en droom weg bij je feestelijke outfit. Roze, roze en nog eens roze! Maar ook paars, lichtblauw en lila zijn helemaal TOP in dit thema.

Klik hier om je entree tickets voor het Tina festival te bestellen.

Hotelovernachting:

Mocht je je bezoek aan het Tina Festival 2022 willen combineren met een gezellige hotelovernachting? Klik dan eens hier om je hotelovernachting Den Haag te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 17 t/m zo 18 september 2022

Openingstijden

09.00 - 19.00 uur

Prijzen

Van 39,95 voor maar 28,95

Locatie

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje