5,00 Korting!

Wil je van alles leren en ontdekken over vogels, moet je beslist eens naar Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn komen. Goedkope entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 27% korting van 18,50 voor maar 13,50. Je bespaart dus al gauw 5,00 per entree ticket.

Klik ook hier om je goedkope entree tickets voor het Vogelpark Avifauna te bestellen.

Vogelpark Avifauna:

Van het ene werelddeel hoppen naar het andere werelddeel in dat slechts in een paar stappen. Waan jezelf ook een echte ontdekkingsreiziger. Kom kijken naar de enorme hoeveelheid verschillende vogel soorten die er in het Vogelpark Avifauna gehuisvest zijn.

Pelikanen in Vogelpark Avifauna

Exotische vogels:

Avifauna staat bekend om de enorme diversiteit in vogelsoorten. Je kunt er genieten van de pelikanen met hun zakken onder de snavel. Maar bijvoorbeeld ook koddig stiefelende pinguïns, prachtig gekleurde Australische honing papegaaien en kuifseriema’s.

Ringstaartmaki's in Avifauna Alphen aan den Rijn

Halfapen:

In Avifauna wonen er niet alleen exotische en uiteenlopende vogelsoorten, maar ook halfapen. Je kunt er zoal ringstaartmaki’s en rode vari’s vinden. Op het eiland Naboso kun je bijvoorbeeld rondlopen tussen de verschillende soorten dwergaapjes.

Pinguïns in Vogelpark Avifauna

Speeltuin:

Als je uit bent gekeken op de dieren kun je heerlijk onbevangen spelen in de speeltuin! Daar kun je heerlijk springen, salto’s maken en allerlei andere gedurfde moves op de megatrampoline. En verder onder andere klimmen in het Arendsnest. Of lekker scheuren in de botsauto’s. En durf je ook aan om het spookhuis binnen te gaan?

Springen op de megatrampoline

Bereikbaarheid Vogelpark Avifauna:

Vogelpark Avifauna is prima te bereiken met het openbaar vervoer of met je eigen auto. Het extra leuke van een bezoek aan Avifauna is dat het parkeren in tegenstelling tot de meeste dierentuinen geheel GRATIS is. Verder is het park prima te bezoeken voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel.

Klik ook hier om je goedkope entree tickets voor het Vogelpark Avifauna te bestellen.

Exotische vogels bekijken

Meer Dierentuinen:

Via DagjeuitPagina.nl kun je ook goedkope entree tickets bestellen voor veel andere dierentuinen in Nederland. Iedere dierentuin heeft namelijk weer een eigen thema. Daardoor onderscheidt het zich van andere dierentuinen. Welke dierentuin vind jij de leukste? Klik maar eens hier om entree tickets voor andere dierentuinen te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 30 september t/m ma 31 oktober 2022

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van 18,50 voor slechts 13,50

Locatie

Avifauna
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den Rijn
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje