Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Kom gezellig naar het Familiepark van Nederland, Drievliet in Den Haag voor een dagje ontspannen plezier voor het hele gezin. Bestel je tickets nu via Dagjeuitpagina.nl met hoge korting van wel 20%. Een toegangskaartje kost je dan geen 28,00 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor slechts 22,50! Dat scheelt je al gauw 5,50 per entree ticket. En je hoeft natuurlijk ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Familiepark Drievliet:

Familiepark Drievliet heeft attracties waar zowel jong als oud van kan genieten en je dus met het hele gezin in kunt. En er zijn speciale attracties voor de kleintjes, geweldige shows en super sensatie attracties voor de echte durfals.

Klik ook hier om je entree tickets voor Familiepark Drievliet te bestellen.

Nieuwe attractie in Familiepark Drievliet:

Spetter in het nieuwe Spray Park! Dat is een heerlijke waterspeelplaats. Daarin vind je ondere andere wel 30 speelelementen voor de hele familie! Ideale plek dus voor zowel jong als oud.

Familiepark Drievliet is een van de leukste uitjes voor het hele gezin. Hier kun je volledig uit je dak gaan in onder andere een achtbaan. En van een wildwaterbaan tot carrousel of een 5D theater: je vindt het hier allemaal in Drievliet in Den Haag. Voor de waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. In deze achtbaan word je afgeschoten, vlieg je over de kop en kom je vervolgens in een kurk terecht. Volg jij het nog? Of blijf je liever met beide benen op de grond? Dan valt er ook voor jou meer dan genoeg te beleven.

Steeds hoger en hoger ronddraaien in de draaimolen.

Attracties in Familepark Drievliet:

Inmiddels herbergt het park zo’n 35 top attracties, diverse speeltuinen en shows voor het hele gezin.

Familiepark Drievliet Den Haag

Spectaculaire Attractie in Familiepark Drievliet:

Voor de echte durfals is er de spectaculaire Formule X. Dat is een spectaculaire achtbaan. Hierin loopt je snelheid razendsnel op doordat je als het ware afgeschoten wordt, ook nog eens over de kop gaat, gewichtloos wordt en ook nog eens door een kurkentrekker gaat.

En voor deze thrillseakers is er ook de Chute. In de Chute kun je een vrije val maken van 13 meter of omhoog geschoten worden naar de top van de attractie.

Naast alle spectaculaire attracties is er ook een groot aanbod aan vermaak voor de kleintjes in het themapark Lol Atol. Vaar mee in de Sleepbootjes en wat denk je van de zingende stal, of een ritje met de tractor door de boerderij. Hoe hoog durf jij te springen in het Duikelduin? Ook in Lol Atol kun je bijvoorbeeld de walvis redden. Of klimmen in de vuurtoren en springen met de hondjes op het strand.

Klik ook hier om je entree tickets voor Familiepark Drievliet te bestellen.

Kom eens een kijkje nemen in "de Zingende Stal" in familiepark Drievliet

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in attractiepark Duinrell in Wassenaar, attractie- en vakantiepark Slagharen, kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn en De Efteling in Kaatsheuvel.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 4 april t/m zo 29 oktober 2023

Openingstijden

10.00 – 17.00 uur.
In het hoogseizoen is het park geopend tot 18.00 uur, attracties tot 17.30 uur.

Prijzen

Van 28,00 voor slechts 22,50
Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter.

Locatie

Familiepark Drievliet
Laan van 's-Gravenmade 81
2495 BD Den Haag


Booking.com
Het Laatste Tafeltje