6,00 Korting!

Altijd al eens zin gehad in een bijzonder spannend partijtje golf? Of wil je liever zelf een dino skelet opgraven? Kom dan maar eens naar het Dino Experience Park in Gouda. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelige entree tickets bestellen met wel 34% korting. Je besteld al een toegangskaartje via deze website voor slechts 11,50 in plaats van 17,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je al gauw 6,00 per entree ticket. En niet onbelangrijk; je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor het Dino Experience Park in Gouda te bestellen.

Dino Experience Park:

Dinosaurussen spreken met name veel kinderen aan. Grijp nu je kans en wordt zelf ranger voor één dag in het Dino Park in Gouda. Daar kun je nu oog in oog komen te staan met wel 70 verschillende dino’s! Ook mag je zelf lekker aktief bezig zijn. Los bijvoorbeeld de speurtocht op. Met zijn allen genieten van een spannende dinofilm in de Dino Bioscoop. Of zelf graven naar een dino skelet. Kom ook naar Gouda voor een geweldig dagje uit voor de hele familie.

Dino Experience Park

Wat kun je nog meer verwachten in het Dino Experience Park:

In het park kun je van alles leren over dinosaurussen. Hoe lang geleden ze op onze aarde leefden, wat ze aten, wat hun leefgewoontes waren en nog veel meer. Als je moe bent van een tocht langs de dino’s kom je lekker springen in de Jump Zone. Maak ook eens een selfie met je meest favoriete dino. Of kom lekker genieten van een hapje of drankje in het Restaurantosaurus.

Dino Experience Park in  Gouda

Jurassic Golf:

Ga er maar aan staan; probeer maar eens een hole in one te slaan als je in de gaten gehouden wordt door een Tyranosaurus Rex. Overigens was dat niet de meest gevaarlijke soort hoor. Dat was met stip de Giganotosaurus. Die kon bijvoorbeeld een Tyranosaurus Rex met gemak aan. Maar op de Jurassic midget golf baan kun je een partijtje van 18 holes spelen, terwijl je tussen allerlei dino’s door loopt. Als dat maar goed gaat……….

Dino Park Experience is vernieuwd

Dino Park Experience is vanaf 25 februari uitgebreid met een aantal nieuwe, leuke en leerzame activiteiten. Ook staan er extra speeltoestellen in het park waaronder de ‘Matterhorn’ klimrots. Met jouw entree ticket heb je, met uitzondering van de waterfietsen, toegang tot alle activiteiten.

Optioneel bij te boeken

Je kunt dit jaar een waterfiets huren. Op een waterfiets is plaats voor maximaal 4 personen. EEn waterfiets huren kost je 15,00 per stuk. Deze zijn bij te boeken op de website van Dino Experience Park of in het park zelf.

Speel ook een partijtje Jurassic Golf

Parkeren:

Je kunt je auto bij het park parkeren voor 6,50 per dag.

Klik hier om je entree tickets voor het Dino Experience Park in Gouda te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in World of Dino’s in Utrecht en Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde (Groningen).

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 5 april t/m zo 22 oktober 2023

Openingstijden

zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur (in de zomer open tot 19.00 uur).
Van maandag tot en met vrijdag gesloten, m.u.v. de schoolvakanties.

Prijzen

Dino Experience Park:
Van 17,50 voor slechts 11,50
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Dino Experience Park
Sluisdijk 15
2809 NA Gouda
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje